Mechanikus interaktív fogaskerék robot színes világító zenés lámpás játék kicsiknek (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 97563

Leírás

A mechanikus fogaskerék-robot színes világító zenés lámpás játék egy izgalmas és kreatív játék, amely gyermekeknek egyaránt örömet szerezhet. Ez a játék egyedülálló mechanikus fogaskerekekkel működik, amelyek látványos mozgást és zenét produkálnak. A színes világítás tovább fokozza a játék élményét, így ideális választás lehet otthoni szórakozáshoz vagy ajándéknak.

Termékleírás:

  • Mechanikus fogaskerekek: A játékban lévő mechanikus fogaskerekek mozgása lenyűgöző látványt nyújt. Amint a fogaskerekek egymásba kapcsolódnak, mozognak és pörögnek, létrehozva egy bonyolult és érdekes mechanikus táncot.
  • Színes világítás: A játék színes LED világítással rendelkezik, amely látványossá teszi a mozgást. A különböző színek váltakozása a forgó fogaskerekekkel összhangban létrehoz egy varázslatos atmoszférát.
  • Zenés funkció: A játék zenés is, így ahogy a fogaskerekek mozognak, zenés hangok kísérik őket. Ez tovább fokozza a játék élményét, és érdekesebbé teszi a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
  • Kreatív design: A robot dizájnja vonzó és kreatív. A fogaskerekek bonyolult mozgása és a színes világítás lenyűgöző látványt nyújt, amely inspirálhatja a gyerekek kreativitását és érdeklődését a mechanikus játékok iránt.
  • Ideális ajándék: Ez a játék ideális választás lehet ajándéknak bármilyen alkalomra. A szórakoztató és látványos jellegével mindenkit lenyűgözni fog, aki szereti a mechanikus és világító játékokat.

Termékinformáció:

  • Anyaga: ABS műanyag
  • Mérete: 10 x 15 x 12 cm
  • 3 db AA elemmel működik (nem tartozék)

A mechanikus fogaskerék-robot színes világító zenés lámpás játék egy olyan termék, amely szórakoztató és izgalmas élményt nyújt. A forgó fogaskerekek látványa, a színes LED világítás és a zenés hangok együtt kellemes kikapcsolódást nyújtanak mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Fedezze fel a mechanikus játékok világát ezzel a kreatív és egyedi termékkel!

Price History