Vezeték nélküli húshőmérő – az ideális kiegészítő sütéshez és füstöléséhez egyaránt (BB-23813)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 23813

Leírás

Fedezze fel a Malatec  Füstölő Hőmérőt, a kiváló minőségű és megbízható eszközt, amely nélkülözhetetlen segítséget nyújt sütéshez és füstöléshez egyaránt. Ez a precíz hőmérő nem csupán pontosan mutatja a hőmérsékletet, hanem  füstölőkhöz is használható, így mindig a legjobb eredményt érheti el az Ön konyhájában vagy a füstölésnél.

Főbb Jellemzők:

  1. Kiváló Minőség és Tartósság: A Malatec Füstölő Hőmérőt magas minőségű anyagokból készítik, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Nem kell aggódnia az eszköz meghibásodása miatt, hiszen a Malatec márkanév garancia a minőségre.
  2. Precíz Hőmérsékletmérés: A hőmérő pontosan mutatja a sütő vagy füstölő belső hőmérsékletét, lehetővé téve Önnek, hogy tökéletesen elkészítse ételeit. A pontos hőmérsékletmérés kulcsfontosságú a sütés és füstölés során, és a Malatec hőmérője biztosítja ezt az információt Önnek.
  3. Kétirányú Felhasználhatóság: Ez a hőmérő nemcsak sütéshez, hanem füstöléshez is ideális választás. Kiváló teljesítményt nyújt mind a füstöléshez, mind a hagyományos sütéshez, így a konyhai tevékenységeihez tökéletes kiegészítővé válik.
  4. Könnyű Használat: A Malatec Füstölő Hőmérő egyszerűen használható, nincs szükség különleges szaktudásra vagy előkészületekre. Egyszerűen helyezze el a hőmérőt a sütő vagy füstölő belsejében, és olvassa le a pontos hőmérsékletet a kijelzőről.
  5. Univerzális Kompatibilitás: A hőmérő kompatibilis a legtöbb sütővel és füstölővel, így nem kell aggódnia a kompatibilitási kérdések miatt. Bármilyen típusú konyhai eszközzel használható, így mindenki számára ideális megoldást kínál.

Termékjellemző:

  • Mérési tartomány: 0 – 120 Celsius fok
  • Szonda hossza: 13 cm
  • Méretei: 5,1 x 14,5 cm
  • Súlya: 35 g

A Malatec  Füstölő Hőmérő nem csupán egy egyszerű konyhai eszköz, hanem a tökéletes társ a sütéshez és füstöléshez. A pontos hőmérés segítségével mindig kiváló eredményeket érhet el. Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű és sokoldalú hőmérőt, és tegye még élvezetesebbé a sütés és füstölés élményét!

Price History