Szállítási idő 1-7 munkanap!

Mágneses oktatójáték halakkal és horgászbottal BB7796

Mágneses oktatójáték halakkal és horgászbottal BB7796

1.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00767

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ez a horgászós játék minden bizonnyal felkelti a kicsik figyelmét és örömteli időtöltést kínál még rossz időben is. Egyszerre szórakoztat és tanít! A gyermeknek lehetősége van egyszerre horgászni és a vízi világról is tanulni.

A játék egy érdekes oktató darab, amely egy táblából, nyolc tengeri állatból és egy horgászbotból áll. Az állatokon és a horgászbot végén mágnesek találhatóak, melyek vonzóbbá teszik a játékot és fejlesztik is gyermeküket. A játék esztétikus kialakítása köszönhető a részletes kidolgozottságnak, ahogy az élénk, meleg színekkel festett állatimitációk is felkeltik a gyermek érdeklődését és bátorítják arra, hogy újra és újra játsszanak vele. A játék nem csak unaloműzésre alkalmas, de fontos oktató szerepet is betölt, emellett pozitív hatással van a gyermekek fejlődésére már kis kortól kezdve. Stimulálja a képzelőerőt, logikus gondolkodást és vizuális memóriát, illetve kézügyességet is fejleszt, valamint megtanít alakzatok és színek asszociációjára. Ha többen játszanak, fejleszti a gyermekek szociális viselkedését, illetve az együttműködési és beilleszkedési készséget is.

A játék fából készült, tompa élei által a műanyag játékokhoz képest pedig biztonságosabb a gyermekre nézve.
A játék fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott. Kiválóan használható akár otthon, akár bölcsődében, vagy kórházi szobákban, oktatóközpontokban. Ideális ajándék bármilyen alkalomra és biztosan mosolyt csal a gyermekek arcára!

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: