Mágikus varázslatos óriás unikornis tojás (BBMJ)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 23093

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezze fel a varázslatos világot a mágikus óriás unikornis tojással, ami garantáltan meglepetést és örömöt okoz minden gyermeknek! Ez a különleges tojás nem csak egy játék, hanem egy élmény, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy részt vegyenek egy izgalmas felfedezésben és csodálatos pillanatokat éljenek át. Az óriás unikornis tojás lenyűgöző mérete és színpompás külseje elkápráztatja a gyerekeket már az első pillanatban. Ahogy a tojást kinyitják, egy varázslatos unikornis bújik elő, készen arra, hogy új kalandokba vesse magát a gyerekekkel.

Ez a termék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek kreativitását, képzelőerejét és interakciós készségeit is. Ahogy játszanak és felfedezik az unikornissal, új és izgalmas történeteket hoznak létre, amelyek segítenek fejleszteni a képzeletüket és kommunikációs képességeiket.

Jellemzők:

  • Varázslatos óriás unikornis tojás, ami meglepetést kínál
  • Lenyűgöző kivitelezés és részletes kidolgozás
  • Színes és csillogó díszítések, amelyek fokozzák az élményt
  • Fejleszti a gyerekek kreativitását, képzelőerejét és interakciós készségeit
  • Ideális ajándék minden gyermek számára születésnapra, karácsonyra vagy más ünnepi alkalomra
  • Kikeltési idő: 12-24 óra
  • Tojás mérete: 19 x 13 cm

Az óriás unikornis tojás egy tökéletes ajándék minden gyermek számára születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. Hozzon létre egy varázslatos és emlékezetes élményt a gyermek számára ezzel a különleges játékeszközzel!

4 éves kortól ajánlott!

Price History