Mágikus unikornisos elektromos buborékfújó pisztoly (BBMJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 16 db van raktáron!
Készlet: 16 készleten SKU: 33326

Leírás

Hozza be a varázslatos szórakozást a gyermekének ezzel a mágikus unikornisos elektromos buborékfújó pisztollyal! Ez a játékeszköz garantáltan mosolyt csal az arcokra és órákig tartó szórakozást nyújt a gyerekeknek.

A mágikus unikornisos design lenyűgözővé teszi ezt a buborékfújót, amely minden gyermek fantáziáját megmozgatja. A színpompás unikornis és csillagok körülvett burkolat különleges légkört teremt, miközben a buborékokat fújja.

Ez az elektromos buborékfújó pisztoly könnyen használható, csak töltse fel a buborékfolyadékkal, és kapcsolja be. A gyerekeknek csupán meg kell nyomni a gombot, és már indulhat is a varázslatos buborékshow! A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, így a gyerekek könnyen magukkal vihetik bárhová, és élvezhetik a buborékok varázslatos világát.

Ez a játék nemcsak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét is, miközben játszanak és interakcióba lépnek a környezetükkel.

A mágikus unikornisos elektromos buborékfújó pisztoly egy tökéletes ajándék minden gyermek számára születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. Készítsen a gyermekének egy varázslatos buborékparty-t ezzel az izgalmas játékeszközzel!

Jellemzők:

  • Varázslatos unikornis design, mely lenyűgözi a gyerekeket
  • Egyszerű és könnyen kezelhető, csak töltse fel a buborékfolyadékkal és kapcsolja be
  • Fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét
  • Könnyű és kompakt kialakítás, könnyen hordozható
  • Ideális ajándék minden alkalomra a gyerekek számára
  • Termék anyaga: műanyag
  • A termék 4db AA elemel működik (nem tartozék)

 

Price History