Locsolókanna formájú napelemes kerti lámpa túlcsorduló víz hatással (BB-23846)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 23846

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

KÖRNYEZETBARÁT – bemutatjuk elbűvölő napkollektoros öntözőlámpánkat, amely nem csak varázslatot varázsol kertjébe, hanem tiszta napenergiával is működik, vigyázva a természeti környezetre. Ez az egyedi lámpa nem csak világítás, hanem gyönyörű dekoráció is, amely élénkíti a teret és varázslatos hangulatot teremt. A napkollektorral felszerelt lámpa napközben gyűjti a napenergiát, hogy éjszaka romantikus megvilágítást biztosítson kertjében.

SZÜRKÜLETÉRZÉKELŐVEL – a beépített szürkületérzékelőnek köszönhetően a lámpa alkonyatkor automatikusan felkapcsol, hajnalban pedig kialszik, ami energiamegtakarítást és kényelmes használatot biztosít. Hideg fehér fényt sugárzó LED-ekkel rendelkezik, romantikus hangulatot teremtve és varázslatot kölcsönöz kertjének.

TÚLCSORDULÓ VÍZ HATÁSA – a lámpa tervezőjét a túlcsorduló víz ihlette, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a lámpának és… tökéletes varázslatos díszlet létrehozására.

ELLENÁLLÓ ANYAGBÓL – a lámpa masszív felépítése és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás azt jelenti, hogy a lámpa hosszú évekig megbízhatóan működik, még nehéz időjárási körülmények között is.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: fém + műanyag; világos szín: meleg fehér; fényforrás: 60 LED; gomb: Be/Ki; a nyárs hossza: 9 cm; méretek: 81,5 x 23 x 10 cm; súly: 0,364 kg; súlya csomagban: 0,474 kg.
LEÍRÁS:

anyaga: fém + műanyag
világos szín: meleg fehér
fényforrás: 60 LED
gomb: Be/Ki
a nyárs hossza: 9 cm
méretei: 81,5 x 23 x 10 cm
súlya: 0,364 kg
súlya csomagban: 0,474 kg

Bemutatjuk napelemes locsolókanna lámpánkat, egy innovatív világítási megoldást, amely nemcsak szépen díszíti kertjét, hanem tiszta napenergiával is működik, óvva a természeti környezetet. Napelemes lámpánk tökéletes megoldást jelent mindazok számára, akik szeretnék kiemelni kertjük szépségét, miközben óvják a természeti környezetet és megtakarítják a villanyszámlát. Ennek köszönhetően kertje varázslatosan fog kinézni a nap és az éjszaka bármely szakában!

Price History