Lila színű rózsa unikornis – örökrózsákkal kirakott egyszarvú díszdobozban – 24 cm (BBL)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 2191

Leírás

Egyedi ajándék – lila színű rózsa unikornis díszdobozban (24 cm)

Különleges pillanatok megkoronázója lehet ez a gyönyörű ajándék: egy lila rózsa unikornis, mely örökrózsákkal van kirakva egy elegáns díszdobozban. Ez a mesés alkotás nem csak egy dekoráció, hanem egy érzelmekkel teli és varázslatos ajándék minden különleges alkalomra.

Főbb jellemzők:

  1. Egyedi kivitelezés: A lila színű rózsa unikornis a különlegesség és varázslat szimbóluma. A díszdobozba ültetett örökrózsák körülveszik az egyszarvút, létrehozva egy lenyűgöző és egyedi látványt.
  2. Varázslatos üzenet: Az egyszarvú szimbolizálja a tisztaságot, a varázslatot és az álmokat. Ez az ajándék egy kis mesevilágot csempész az otthonába vagy az ajándék címzettjének életébe.
  3. Magas minőségű anyagok: Az örökrózsák gondosan kiválasztottak és kiváló minőségűek, hogy hosszú éveken át megőrizzék frissességüket és szépségüket. Az egyszarvú díszdoboz is kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és az eleganciát.
  4. Időtálló szépség: Az örökrózsák nem csupán hagyományos virágcsokor, hanem időtálló szépség és érzelem. Éveken át megőrzik frissességüket, így hosszú távon is örömet szereznek.
  5. Elegáns dekoráció: Az egyszarvú díszdoboz nem csak érzelmeket közvetít, hanem stílust és eleganciát is hoz az otthonába. Bármely belső térhez kiválóan illeszkedik, és kiemeli az otthon szépségét.

Műszaki adatok:

  • Szín: Lila
  • Magasság: 24 cm
  • Anyag: Művirág, műanyag, díszdoboz

Ez a lila rózsa unikornis egy varázslatos ajándék, mely mély érzelmeket közvetít. Legyen szó évfordulóról, születésnapról vagy más különleges alkalmakról, ez a mesebeli ajándék fejezi ki az ön szeretetét és figyelmességét. Válassza a kifinomult eleganciát és az örök szépséget egyetlen ajándékban!

Illusztrációs videó:

Price History