Lasika W-H9046 vízálló digitális karóra (BBD)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 6 db van raktáron!
Készlet: 6 készleten SKU: 90461

Leírás

LASIKA Sports 100% vízálló digitális óra  minden kalandhoz és sporttevékenységhez ideális választás. Ez a strapabíró és stílusos óra a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét, és biztosítja, hogy mindig pontosan tájékozódhass és időben maradjon.

Az óra rendelkezik egy kiváló minőségű, ütésálló számlappal, amelyet minerálüveg borít. Ez védi az óra számlapját a karcoktól és a sérülésektől, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

A gumiszíjú kialakításnak köszönhetően könnyen és kényelmesen viselhető a csuklón, emellett strapabíró is, így akár extrém sporttevékenységek során sem kell aggódnia a sérülések miatt.

Emellett a LASIKA Sports óra több funkcióval is rendelkezik, mint például a beépített világítás és ébresztő, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát, és a kalandok során is segítséget nyújtanak.

Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik az aktív életmódot, és olyan órát keresnek, amely megbízható és ellenálló minden körülmény között. Legyen szó sportról vagy mindennapi tevékenységekről, ez az óra mindig kiváló teljesítményt nyújt.

 

Videó egy hasonló termékről:

Price History