Kreatív színezhető firka plüss többszőr színezhető kisállatok – mosd meg és színezd újra! (BBMJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 73414

Leírás

Készülj fel arra, hogy a gyermeked kreativitása új magasságokba emelkedjen a Kreatív Színezhető Firka Plüss Többszőr Kiszínezhető Kiállattal! Ez a lenyűgöző játék nem csak egy egyszerű plüssállat, hanem egy valódi művészi élmény, amely lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy kifejezzék magukat és alkossanak.

A Kreatív Színezhető Firka Plüss Többszőr Kiszínezhető Kiállat egyedi és szórakoztató élményt kínál minden gyermek számára. A plüssállat bársonyos anyagból készült, így kényelmes és kellemes érzést nyújt a gyerekeknek, miközben alkotnak és játszanak vele.

A készlet tartalmaz színező ceruzákat, amelyek segítségével a gyerekek szabadon kifejezhetik magukat és színesíthetik a plüssállatot. A különféle színek és minták lehetővé teszik, hogy a gyerekek kreatívan kibontakozhassanak és egyedülálló alkotásokat hozzanak létre.

A színezhető plüssállatok nemcsak szórakoztatóak, hanem tanulságosak is, hiszen segítik a gyerekeket a kézügyesség fejlesztésében és a színfelismerésben. Emellett ösztönzik a kreativitást és a fantáziát, miközben lehetőséget adnak a gyerekeknek arra, hogy kifejezzék magukat és megmutassák egyedi stílusukat.

Termékinformáció:

  • Termék anyaga: műgyanta, plüss
  • Termék súlya: kb.(160 g).
  • Állatka mérete: kb: 7 x 5 cm
  • Ecset színe: zöld, piros, sárga

Ez a Kreatív Színezhető Firka Plüss Többszőr Kiszínezhető Kiállat nemcsak egy játék, hanem egy fantasztikus eszköz is, amely segíti a gyerekeket abban, hogy felfedezzék és fejlesszék kreativitásukat és képzelőerejüket. Hozd ki a legtöbbet a gyermekedből ezzel az izgalmas és inspiráló játékkal!

Price History