Kreatív színes ART labdajáték gömbök – forgathatók, csavarhatók és konfigurációk végtelen sorává alakíthatók

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 597512

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Engedd szabadjára a kreativitást és képzeletet a Kreatív Színes ART Labdajáték Gömbökkel! Ez az innovatív játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt különféle elegáns konfigurációkat hozzanak létre, miközben fejlesztik finommotoros készségeiket és problémamegoldó képességeiket. A gömbök forgathatók, csavarhatók, és végtelen formákba és alakzatokba rendezhetők, így mindig új kihívásokat és szórakozást nyújtanak.

Jellemzők:

 1. Kreatív tervezés: A labdajáték gömbök lehetővé teszik, hogy különböző formákat és alakzatokat hozz létre. A gömbök forgathatók és csavarhatók, így végtelen variációkban kombinálhatók.
 2. Színes és vonzó: A játék élénk, színes gömböket tartalmaz, amelyek vizuálisan is ösztönzőek, és segítenek a gyermekeknek a színek megismerésében és megkülönböztetésében.
 3. Fejlesztő játék: Tökéletes a finommotoros készségek, a kéz-szem koordináció és a kreatív gondolkodás fejlesztésére. A játék során a gyerekek tanulnak a térbeli elrendezésről és a geometriai formákról is.
 4. Biztonságos anyagok: A gömbök tartós és nem mérgező anyagokból készültek, így biztonságosak a gyermekek számára. A játék sima felületű, hogy elkerüljék a sérüléseket.
 5. Szórakozás minden Korosztálynak: A labdajáték nemcsak gyermekeknek, hanem felnőtteknek is kiváló szórakozást nyújt. Ideális stresszoldó játék, amely serkenti a kreativitást és a relaxációt.

Használati útmutató:

 1. Kezdés: Vegyél ki néhány gömböt a készletből, és kezdj el játszani velük. Forgasd és csavard őket különböző irányokba, hogy létrehozz különféle alakzatokat.
 2. Kombinálás: Kombináld a gömböket különböző konfigurációkban. Próbálj ki különböző mintákat és formákat, hogy megtaláld a neked legjobban tetsző elrendezéseket.
 3. Fedezd Fel: Használj több gömböt és építs komplexebb struktúrákat. Engedd szabadjára a fantáziádat, és hozd létre saját művészi alkotásaidat.

Termékinformáció:

 • Anyag: műanyag
 • 20 db különböző színes golyó
 • Méret: 4,5

Figyelmeztetés: A játék apró részeket tartalmaz, ezért nem ajánlott 3 éves kor alatti gyermekek számára. Felnőtt felügyelete mellett használható.

A Kreatív Színes ART Labdajáték Gömbök tökéletes ajándék minden korosztálynak, akik szeretnek alkotni és kísérletezni. Ez a játék garantáltan fejleszti a kreativitást és a finommotoros készségeket, miközben végtelen szórakozást nyújt. Szerezd be most, és fedezd fel a végtelen lehetőségek világát!

Price History