Körömcsiszoló háziállatoknak ergonomikus fogantyúval – két köszörülési sebesség, USB (BB-23658)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 23658

Leírás

Az elektromos kisállat körömvágó nagyszerű eszköz a háziállatok karmainak ápolásához. Ez egy nagyszerű megoldás kedvence otthoni gondozására.

KÜLÖNBÖZŐ MÉRETŰ ÁLLATOKHOZ – a daráló minden háziállathoz illeszthető, mint például kutyák, macskák, nyulak stb. A készlet 2 db huzatot tartalmaz kisebb és nagyobb állatok számára . A kisebb állatoknak való huzaton két lyuk található a kisebb karmok számára, a második fedőn pedig egy nagyobb lyuk, hogy egy nagy kedvenc karmához illeszkedjen.

KLIPSEK TARTALMAZZA – ennek a készletnek az előnye a speciálisan tervezett olló is. Mindig levághatja a körmét, majd később csiszolhatja.

USB TÖLTÉS – a daráló USB-n keresztül tölthető és akkumulátorral rendelkezik. A készlet töltőkábelt is tartalmaz. A daráló előnye, hogy az akkumulátor töltése közben is használhatja a hálózatra csatlakoztatott készüléket.

A kopásintenzitás FEJLESZTÉSE – a reszelő 2 kopási intenzitási fokozattal rendelkezik, maximális sebessége 9500 fordulat/perc. Így képes lesz gyorsan reszelni a körmét.

MŰSZAKI ADATOK – akkumulátor: 400mAh; töltési idő: 2 óra; munkaidő: 3 óra; fordulatszám 9500 ford/perc; méretek: 15 x 3,5 x 3 cm; tömeg: 125 g; Csomag súlya: 177 g.

Price History