Konyhai késélező, ollóélező – csúszásmentes lábakkal, ergonomikus fogantyúval (BB-22503)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 0893014

Leírás

Nincs többé unalmas kés a konyhában, amelyek összezavarják a konyhai fiókot, és teljesen használhatatlanok. A kés- és ollóhegyező olyan megoldás, amely végleg kiküszöböli a nem éles kések problémáját minden konyhában. A kézi kés- és ollóélező könnyen használható, és minden típusú pengét nagyon gyorsan és hatékonyan megélez. A kés köszörűkő kompakt méretű. Használaton kívül a szerszám könnyen elrejthető egy konyhaszekrénybe vagy fiókba – nagyon kevés helyet foglal el.

KÉTFÁZIUSÚ KÉSÉSZÍTÉS ÉS EGY FÁZIS OLLÓÉLEZÉSÉHEZ – az élező 3 lyukkal van ellátva, az első az olló élezésére szolgál, a következő kettő pedig a kések kétfázisú élezésére.

GYORS ÉS HATÉKONY – az élezővel könnyedén, gyorsan és nagyon hatékonyan élesíthetsz otthon minden kést és ollót, így azok tökéletesen ellátják feladatukat, és nem leszel ideges a penge minden mozdulatánál. A tökéletesen élezett szerszámok nélkülözhetetlenek minden konyhában – nem csak a professzionális, hanem az otthoni konyhában is.

KÉNYELMES FOGANTYÚ ÉS CSÚSZÁSMENTES ALAP – az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyedén kézben tarthatja az élezőt élezés közben. A szerszám biztonságosan illeszkedik a kézbe, és nem csúszik , ami megkönnyíti a munkát és biztosítja a biztonságot. További előnyt jelent a csúszásmentes lábak, amelyek még csúszós felületen is megakadályozzák az élező elmozdulását.

KOMPAKT MÉRET – az élező elrejthető, ha nincs használatban. Könnyen beilleszthető bármilyen fiókba vagy konyhai szekrénybe. Nem foglal sok helyet és tökéletesen teszi a dolgát.

MŰSZAKI ADATOK – anyag: ABS + kerámia + fém; élezők száma: 3; csúszásgátló lábak: igen; méretek: 20,5 x 4 x 5,3 cm; tömeg: 122 g; Csomag súlya: 157 g.

Price History