Kompakt méretű, praktikus, vízálló fém detektor aranyhoz, ezüsthöz, egyéb fémekhez – profi kincskereső felszerelés, ami elfér a táskádban! – 9V (BB-21805)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1790

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezd fel az új generációs fémdetektor csodáját! Ez a kompakt és hordozható eszköz lehetővé teszi a fémek pontos lokalizálását szűk területeken. A fémdetektor által könnyedén megtalálhatod az elrejtett kincseket, értéktárgyakat, és akár régészeti leleteket is.

A 360 fokos körbeni vizsgáló funkció lehetővé teszi a környezet teljes körű átvizsgálását, ami rendkívül hasznos az értéktárgyak kutatása, régészeti kutatás, relikviákat keresése és más alkalmazások esetén, ahol a környezet teljes körű átvizsgálása elengedhetetlen a fém tárgyak hatékony észleléséhez.

A fémdetektor vízálló kialakításának köszönhetően bátran használhatod nedves környezetben vagy akár víz alatt is. Az IP65 vízállóság gondoskodik arról, hogy a kapcsoló szilárd gumival legyen körbevéve, így nincs szükség aggodalomra még esős időben sem.

A detektor praktikus kiegészítői között megtalálható egy tartó és egy rugalmas pánt, amelyek segítenek kényelmesen hordozni az eszközt utazás közben. A kompakt méretű fémdetektor könnyedén elfér a hátizsákban vagy a kézitáskában, így mindig kéznél lehet, ha éppen felfedező kalandokra indulnál.

Termékjellemzők:

  • Szín: Fekete
  • Anyag: Műanyag
  • Lámpa: LED / hidegfehér szín
  • Vízállóság: IP65
  • Tápellátás: 9V elem (nem tartozék)
  • Méretek: 23 x 3,8 cm
  • Súly: 111 g
  • Súly csomagolással együtt: 153 g

Fedezd fel a rejtett kincseket és a régészeti értékeket könnyedén és hatékonyan a fémdetektor segítségével! Vásárold meg most, és indulj felfedező utadon! Ne hagyd ki az izgalmas kalandokat és élményeket, amelyeket a fémdetektor nyújthat. Bízz benne, hogy segítségével könnyedén megtalálod az elrejtett kincseket és régiségeket. Éld át a felfedezés izgalmát, és legyen a fémdetektor a hűséges társad minden kincskereső utadon!

Videó egy hasonló termékről:

 

Price History