December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Kézműves készlet: strasszkő/gyémánt kirakó szett (BB17246)

Kézműves készlet: strasszkő/gyémánt kirakó szett (BB17246)

2.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 34431110

Leírás

A kreatív tevékenység remek szórakozás az egész családnak és a barátoknak, egyben a szabadidő eltöltésének nagyszerű formája. Ennek köszönhetően mindenki ellazulhat és elfelejtheti a mindennapi problémákat.
Ebben a szettben minden szükséges eszközt megtalálunk a gyönyörű képek készítéséhez, amely többek között a kövek préselésére szolgáló hengert is tartalmazza, amely tökéletesen préseli, miközben segíti a ragasztást és a velük borított felület kiegyenlítését.
A strasszkő kirakó készlet többek között szerszámtáskát, kő rendszerezőt és matricákat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően könnyedén tarthat rendet és gondosan elkülönítheti a készlet egyes elemeit.
A készlet számos olyan elemet tartalmaz, amelyek sokkal kényelmesebbé és praktikusabbá teszik a műanyag kövek beillesztését. A készlet olyan tartozékokat tartalmaz, mint például 4 tollat, gyémánt rendszerezőt, préselőhengert, csipeszt, ragasztót, szerszámos táskát, 3 küvettát és matricákat a gyémántok felcímkézésére a rendezőn.
A készlet strasszköveket nem tartalmaz. Használata kisgyermekek számára nem javasolt a lenyelhető apró alkatrészek miatt.

  • rendszerező méretei: 17,5 x 10,5 x 2,5 cm
  • táska méretei: 17,5 x 24 cm
  • tollak méretei; 13 x 2,5 cm
  • a készlet súlya: 0,280 kg
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: