Kétoldalú, mikroszálas, mosható portörlő kesztyű autómosáshoz (BBL)

790 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: MIKK1

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Tartsd autódat mindig ragyogóan tisztán ezzel a praktikus és hatékony kétoldalú, mikroszálas portörlő kesztyűvel. Ideális választás minden autótulajdonos számára, aki szereti saját kezűleg ápolni és tisztítani járművét. Ez a portörlő kesztyű tökéletes eszköz a gyors és alapos autómosáshoz, amely kíméli az autó fényezését és biztosítja a ragyogó végeredményt.

Jellemzők:

  1. Kétoldalú kialakítás: A kesztyű mindkét oldala mikroszálas anyaggal van bevonva, így nagyobb felületen érintkezik a tisztítandó felülettel, ezáltal hatékonyabb tisztítást biztosít.
  2. Mikroszálas anyag: A puha és finom mikroszálas anyag hatékonyan távolítja el a port, koszt és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy megkarcolná a jármű felületét.
  3. Mosható és újrahasználható: A kesztyű könnyen mosható, így újra és újra használhatod, környezetbarát és gazdaságos megoldást nyújtva.
  4. Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus kialakítású kesztyű kényelmes viseletet biztosít, és stabilan tart a kézen, így könnyen és alaposan tisztíthatod meg az autó minden zugát.
  5. Sokoldalú felhasználás: Nem csak autómosáshoz, hanem háztartási takarításhoz is kiválóan használható. Töröld le vele a bútorokat, ablakokat, vagy akár a műszerfalat.

Használati Útmutató:

  1. Vedd fel a kesztyűt, és mártsd bele egy vödör tisztítóoldatba vagy vízbe.
  2. Kezd el mosni az autó felületét, finoman törölgetve a szennyeződéseket.
  3. Használd a kesztyű mindkét oldalát a hatékonyabb tisztítás érdekében.
  4. Mosd ki a kesztyűt minden használat után, hogy hosszú távon megőrizze tisztítóerejét.

Figyelmeztetés: Kerüld a durva felületek tisztítását a kesztyűvel, hogy megakadályozd a mikroszálas anyag károsodását.

A Kétoldalú, Mikroszálas, Mosható Portörlő Kesztyű Autómosáshoz a tökéletes eszköz minden autórajongónak, aki szeretné saját kezűleg ápolni és tisztán tartani járművét. Ezzel a kesztyűvel könnyedén elérheted a tökéletes tisztaságot és ragyogást, miközben megóvod autódat a karcolásoktól és sérülésektől.

A csomag tartalma: 1 db kesztyű

Szín: aktuális raktárkészlet szerint

Price History