Készségfejlesztő, kétoldalas fa rajztábla gyerekeknek (BB-8905)

11.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 01709

Leírás

Engedd meg, hogy bemutassam ezt a rendkívül sokoldalú és kreatív oktató táblát, amely nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy valódi fejlesztő és szórakoztató eszköz a gyermekeknek. A tervezése során kiemelt figyelmet szenteltünk a gyermeki fejlődés minden aspektusának, így garantáltan magával ragadja és lenyűgözi a kicsiket, miközben a szülők is élvezhetik a közös időtöltést vele.

A tábla két oldalának lehetőségével valódi sokoldalúságot kínál. Választhatod a hagyományos rajztábla fekete oldalát, ahol a gyermekek szabadon kifejezhetik kreativitásukat, vagy a fehér, mágneses oldalt, amely különböző mágneses formákkal és betűkkel bővíti a játék repertoárját. A mellékelt nagy csavarok segítségével könnyedén válthatsz az oldalak között, így mindig új és izgalmas lehetőségeket kínál a gyerekeknek.

A tábla váza minőségi fából készült, és minden darabja élénk színekkel van festve, például sárga, zöld, kék és piros. Ez nem csak esztétikailag vonzó, de segít a kicsiknek az egyes részek megkülönböztetésében és az alapvető színek megismerésében is.

Az elemek precízen csiszoltak, biztosítva a maximális biztonságot a legkisebbek számára is. A kiváló minőségű anyagok nemcsak tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak, hanem biztonságot és nyugalmat is a szülőknek.

Az oktató tábla nem csupán egy játék, hanem egy teljes fejlesztő élmény. Serkenti a gyerekek képzelőerőjét és kreativitását, miközben türelemre tanít és segíti a koncentrációjuk fejlesztését. A kétoldalas használat révén számos lehetőség nyílik a játékra és tanulásra, így a gyerekek folyamatosan fedeznek fel új dolgokat.

A tábla alatti kis polc pedig praktikus helyet biztosít a tároláshoz. Itt tarthatod a krétákat, mágneseket vagy más kisebb gyerekjátékokat, így mindig kéznél lesznek, és rendet teremthetsz könnyedén.

Ez az oktató tábla nem csupán egy játék, hanem egy teljes élmény és eszköz a kicsik szellemi fejlődéséhez. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a színpompás és interaktív játékkal, amely nem csak szórakoztató, hanem tanító és fejlesztő is. A közös időtöltés garantáltan felejthetetlen lesz ezzel a kreatív és multifunkcionális táblával, és a kis polc alatt minden rendben lesz!

  • Kétoldalas Használat: A tábla rugalmasságát mutatja, hogy két módon lehet az állványra helyezni. Választhatod a fekete, hagyományos rajztábla oldalát, ahol a gyerekek szabadon kifejezhetik kreativitásukat, vagy az fehér, mágneses oldalt, amely különböző mágneses formákkal és betűkkel bővíti a játék lehetőségeit. A mellékelt nagy csavarok segítségével könnyedén válthatsz az oldalak között.
  • Színpompás Kivitel: A tábla váza teljes mértékben minőségi fából készült, és minden darabja élénk színekkel van festve – sárga, zöld, kék és piros. A színpompás kivitel nem csak esztétikailag vonzó, hanem segíti a kicsiket az egyes részek megkülönböztetésében és az alapvető színek megismerésében.
  • Biztonságos Anyagok: Az elemek precízen csiszoltak, biztosítva a maximális biztonságot a legkisebbek számára is. A kiváló minőségű anyagok nemcsak tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak, hanem biztonságot és nyugalmat is a szülőknek.
  • Fejleszti a Képzelőerőt és Kreativitást: Az oktató tábla nem csupán egy eszköz a szórakozásra, hanem serkenti a gyerekek képzelőerőjét és kreativitását is. A kétoldalas használat révén számos lehetőség nyílik a játékra és tanulásra, amelyek a gyermeki fantázia szárnyalását támogatják.
  • Türelemre Tanít: A tábla nem csupán játékként funkcionál, hanem türelemre is tanít. Az aprólékos tevékenységek, például a mágnesek rendezése, fejlesztik a koncentrációt, kitartást és problémamegoldó képességet a gyermekekben.
  • Kis Polc a Rendezéshez: A tábla alatt található kis polc praktikus helyet biztosít a tároláshoz. Itt tarthatod a krétákat, mágneseket vagy más kisebb gyerekjátékokat, így mindig kéznél lesznek, és rendet teremthetsz könnyedén.

Ez az oktató tábla nem csupán egy játék, hanem egy teljes élmény és eszköz a kicsik szellemi fejlődéséhez. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a színpompás és interaktív játékkal, amely nem csak szórakoztató, hanem tanító és fejlesztő is. A közös időtöltés garantáltan felejthetetlen lesz ezzel a kreatív és multifunkcionális táblával, és ráadásul, a kis polc alatt minden rendben lesz!

Price History