Kerti praktikus locsolótömlő tartó – tömlőcsatlakozóval (BB-23569)

10.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 23569

Leírás

Fedezze fel a kertgondozás egyszerűségét és kényelmét a Kerti Praktikus Locsolótömlő Tartó Kocsival! Ez a praktikus eszköz nemcsak megkönnyíti a locsolást, de rendszerezett és rendezett környezetet is biztosít a kerti munkákhoz.

Főbb Jellemzők:

  1. Tartósság és Minőség: A Kerti Praktikus Locsolótömlő Tartó Kocsi masszív, strapabíró kialakítással rendelkezik, amely garantálja hosszú élettartamát és hatékony működését még a legnehezebb feladatok során is.
  2. Tárolás és Rend: A tartó kocsi kialakítása lehetővé teszi a locsolótömlő könnyű tárolását és szállítását. Nem lesz többé szükség a tömlők tekergésére vagy összekuszálódására – csak helyezze el a tömlőt a tartóba, és már indulhat is a munka!
  3. Mozgékonyság és Kényelem: A kerti kocsit lehetővé teszik a könnyű mozgatást bármilyen terepen. Nem kell többé a locsolóberendezéssel vagy a tömlőt cipelnie a kertben – egyszerűen húzza vagy tolja a tömlőt a munkaterületre.
  4. Könnyű Használat: A tartó kocsiban elhelyezett tömlőcsatlakozó egyszerűvé teszi a locsolótömlő csatlakoztatását és eltávolítását. Ezáltal időt és energiát takaríthat meg, miközben a kertje gondozására összpontosíthat.
  5. Egyetemesség: A Kerti Praktikus Locsolótömlő Tartó Kocsi  mindenki számára ideális megoldást kínál a kerti munkákhoz.

Termék információ:

  • Anyaga: erős műanyag
  • maximális tömlőhossz 1/2″ az orsón 60 m
  • maximális tömlőhossz 5/8″ az orsón 50 m
  • külső méretek: 42 x 41,5 x 35 cm
Price History