Kerti bútor takaró vízálló ponyva – 100 x 180 x 240 cm – zöld (BB-23491)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 23491

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

BÚTORVÉDELEM– A takaró ponyva hatékonyan védi a kerti bútorokat, fát vagy műanyagot a fakulástól, koszolódástól, viharoktól. Használhatja kerti bútorok védelmére (legfeljebb asztal + 6 szék), de nem csak erre. A kerti hinta, pad, grill stb. letakarására is alkalmas.

TARTÓS – Erős polietilénből készült, 100g/m2 súllyal. Magas minőségének köszönhetően sok szezonon keresztül szolgálhatja Önt. Teljesen vízálló, így megvédi bútorait a nedvességtől, valamint a rossz időben vagy szezonon kívüli tárolás során a portól vagy szennyeződéstől. A ponyva nem karcolja meg a felületet.

SZALAGOK ÉS LYUKAK – lehetővé teszik a ponyva aljának fixálását, megakadályozva annak elszállását a szél által. A szalag végén stopperek találhatók.

KÖNNYEN TISZÍTHATÓ – csak törölje át nedves anyaggal, ami megkönnyíti a ponyva tisztán tartását és jó állapotban tartását.

SPECIFIKÁCIÓK

  • RUHHY márka;
  • zöld szín;
  • anyag: PE;
  • súly: 100g/m2;
  • méretek: 100 x 180 x 240 cm;
  • súly: 1,3 kg; csomag súlya: 1,35 kg.

A bútorok hosszú ideig történő kint hagyása a kertben vagy a teraszon az esőben vagy a napon gyorsabb amorizáláshoz vezet. A ponyva strapabíró, szakadásálló anyagból készült, és sok szezont fog szolgálni, miközben védi a bútorokat. Teljesen vízálló. Védi a nedvességtől, valamint a rossz időben vagy szezonon kívüli tárolás során a portól és a szennyeződéstől. Emellett  nem karcolja meg a bútor felületét. Szükséges a kerti bútorok tartósságának növelése érdekében. Használhatjuk kerti bútorok, kerti hinta, pad, grill stb. védelmére is. Összehajtva  kompakt méreteket kap, és könnyen tárolható.

Price History