Kerékpárra rögzíthető GPS és telefontartó – megóvja eszközeit a portól, víztől (BBJH)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Készlet: 4 készleten SKU: 460011

Leírás

Fedezd fel a kiváló minőségű és praktikus megoldásokat kerékpározáshoz ezzel a vízálló GPS és telefontartóval, amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen az eszközöd útközben is.

Tulajdonságok:

 1. Vízálló Design: A tartó kiváló minőségű vízálló anyagból készült, így bármilyen időjárási körülmények között használható, anélkül hogy aggódnod kellene a nedvesség vagy az eső miatt.
 2. Pórvédelem: A tartó kialakítása lehetővé teszi, hogy eszközeidet védje a por, homok és egyéb szennyeződések ellen, így biztosítva azok hosszú élettartamát és hatékony működését.
 3. Univerzális Kompatibilitás: A tartó rögzíthető mindenféle kerékpárra, és kompatibilis az legtöbb GPS navigációs rendszerrel és okostelefonnal, ideértve az iPhone-t és az Android alapú készülékekel is.
 4. Erős Rögzítés: A tartó rendelkezik egy erős és biztonságos rögzítési mechanizmussal, amely stabilan tartja eszközödet még a hegyes kanyarok és rázkódások között is.
 5. Állítható Méretek: A tartó állítható mérete lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző méretű eszközökhöz, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és stabilitást.
 6. Könnyű Használat: Egyszerű és gyors telepítés, amely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt felrakd a kerékpárodra, így gyorsan indulhatsz az útra.

Műszaki adtok

 • Anyaga: Kiváló minőségű ABS + EVA + PVC
 • Vízálló kivitelű cipzáras táska
 • Alkalmas kerékpár kormányra
 • Fekete szín
 • Maximális belső méret: 16,5 x 8,5 x 2 cm
 • 360 fokos forgatórendszerrel felszerelt
 • Könnyű rögzítés, két pillangóval, ellenálló rendszer fémrúddal és pillangókkal anyával
 • A borítóban 2 db szivacsot is találsz, vékonyabb telefonok rögzítésére szolgálnak.

Legyen a kerékpározás könnyed és kényelmes élmény ezzel a vízálló GPS és telefontartóval, ami megkönnyíti az útvonalak navigálását és lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradj az út során.

 

Price History