December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Kerékpáros/motoros takaróponyva (BB5695)

Kerékpáros/motoros takaróponyva (BB5695)

1.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01807

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A kerékpárok folyamatosan növekvő népszerűségének köszönhetően egyre drágább modelleket is megveszünk, amiket megéri védeni az időjárás viszontagságaitól. A járműveket hosszabb időre kitenni esőnek vagy erős napfénynek, felgyorsítja a fém alkatrészek korrózióját és a műanyag vagy bőr alkatrészek rugalmasságának elvesztését, mint amilyen például a kormány vagy a nyereg.

A vízálló ponyva megvédi a lakkozott felületeket, a váltót, a féket, ahogy a gumi kormányvégeket és az ülést. Ez nem csak abból a célból hasznos, hogy az egyes elemek időtállóságát növeljük, hanem a biztonságot is növeli. A könnyen használható ponyva 0,08 mm-es PEVA anyagból készült, amely vastagabb, mint általában a legtöbb hasonló ponyva, így az esővel és más csapadékkal szemben is ellenállóbb.

Az anyag szerkezete hatékonyabban akadályozza meg, hogy a víz átjusson rajta, így egyúttal gyorsabban is szárad. Sima felületének köszönhetően a szennyeződésektől is hamar megtisztítható. A ponyva könnyen összehajtható, mivel relatíve kis méretű és így bárhová magunkkal vihetjük. Használata is igen könnyű, csak szét kell hajtani és a járműre teríteni. Alkalmas nem csak kerékpárok, hanem robogók és motorkerékpárok letakarására is.

Főbb jellemzők:

• Mérete kihajtva (hosszúság/szélesség) 200×100/130 cm
• Csomag mérete (hosszúság/szélesség/magasság): 27x20x4 cm
• Súly: 300 g
• Anyag: PEVA
• Anyagvastagság: 0,08 mm

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: