Kerámia hajsütővas 32 mm-es három hőmérséklet-szabályzóval hajhullámos hajformázó

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 001759

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Alakítsd át hajadat könnyedén és professzionálisan a 32 mm-es Kerámia Hajsütővassal! Ez a hajformázó eszköz ideális választás mindenkinek, aki gyönyörű, tartós hullámokat szeretne létrehozni a hajában. A három hőmérséklet-szabályzóval ellátott hajsütővas sokoldalúságot és kényelmet kínál, így minden hajtípushoz tökéletesen alkalmazkodik.

Jellemzők:

 1. 32 mm-es hullámok: A nagyobb méretű, 32 mm-es hordó lehetővé teszi, hogy laza, természetes hullámokat hozz létre, amelyek elegáns és divatos megjelenést kölcsönöznek.
 2. Kerámia bevonat: A kerámia bevonat biztosítja az egyenletes hőelosztást, amely megvédi a hajat a hőkárosodástól, és sima, fényes végeredményt biztosít.
 3. Három hőmérséklet-szabályzó: A hajsütővas három különböző hőmérséklet-beállítással rendelkezik (160°C, 180°C, 200°C), így minden hajtípushoz és stílushoz megfelelő hőfokot választhatsz.
 4. Gyors felmelegedés: A gyors felmelegedési funkcióval pillanatok alatt használatra kész, így időt takaríthatsz meg a reggeli rutin során.
 5. Könnyű használat: Az ergonomikus kialakítás és a csúszásmentes fogantyú kényelmes és biztonságos használatot biztosít, még hosszabb ideig tartó hajformázás során is.
 6. Automatikus kikapcsolás: A biztonsági funkcióként beépített automatikus kikapcsolás gondoskodik arról, hogy a készülék egy bizonyos idő után magától kikapcsoljon, ha nem használják.

Termékinformáció:

 • 3 állítható hőfok 165, 185, 210
 • Mérete: Hossza: 22,5 cm, Szélessége: 8,3 cm
 • Szín: aktuális

Használati útmutató:

 1. Előkészítés: Válaszd ki a kívánt hőmérsékletet a három hőmérséklet-szabályzó közül, és hagyd, hogy a hajsütővas felmelegedjen.
 2. Haj Formázása: Oszd fel a hajadat kisebb szekciókra. Helyezd a hajat a 32 mm-es hordóra, és tartsd ott néhány másodpercig, majd engedd el. Ismételd meg a folyamatot a kívánt hullámok eléréséig.
 3. Biztonság: A használat után kapcsold ki a készüléket, és hagyd teljesen kihűlni, mielőtt elteszed.

Figyelmeztetés: Ne használd a hajsütővasat nedves hajon. Kerüld a készülék vízzel való érintkezését. Gyermekek elől elzárva tartandó.

A Kerámia Hajsütővas 32 mm-es Három Hőmérséklet-szabályzóval tökéletes eszköz minden stílusos nő számára, aki szeretne gyönyörű, tartós hullámokat létrehozni hajában. Szerezd be most, és élvezd a professzionális hajformázás élményét otthonod kényelmében!

Price History