Jázmin baba – cumival és kiságyként használható 2in1 hordozóval – altatható játékbaba (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 1682

Leírás

Az igazi kislányszobából nem hiányozhatnak a babák, hiszen ezek az alapvető játékok az életükben. És most itt van egy igazán aranyos kis baba, amely segítségével a kislányok kipróbálhatják magukat a gondoskodó anyuka szerepében. Ez a babajáték olyan élményt nyújt, mintha valódi kisgyermekről gondoskodnának. Lehetőségük van szeretgetni, öltöztetni és persze gondoskodni róla.

A baba készlet tartalmazza magát a babát, egy babahordozót, egy takarót és egy cumit. Ezek a kiegészítők még valóságosabbá teszik a játékot, és hozzájárulnak a gyermek képzeletének fejlődéséhez. A kicsi babát könnyedén magukkal vihetik a babahordozóban, és gondoskodhatnak róla, bárhol is járnak. A takaró pedig biztosítja a kényelmet és a meleget, amikor a baba pihen vagy aludni készül. A cumi pedig a kisbaba nyugtatásához és megnyugtatásához szolgál.

Ez a baba nem csak szórakoztató és kreatív játékot nyújt, hanem számos előnyt is magában hordoz. Itt van néhány specifikáció és előny, amit érdemes megemlíteni:

A termék jellemzői:

  • Tartalmaz egy babafigurát, egy babahordozót, egy takarót és egy cumit
  • Anyag: Kiváló minőségű műanyag és puha textil
  • Baba mérete: Ideális méret a könnyű kezelhetőséghez és hordozáshoz
  • Tartozékok mérete: Megfelelő méret a gyermekek kezéhez és a könnyű használathoz

Előnyök:

  1. Kreatív játék: A gyermek képzeletét és kreativitását fejleszti, miközben gondoskodik a babáról és megjátssza az anyai szerepet.
  2. Empátia és felelősség: A baba iránti gondoskodás és szeretet megtanítja a gyermeket az empátia és a felelősség fontosságára.
  3. Szerepjáték fejlesztése: Segít a gyermeknek eljátszani és megérteni az anyai szerepet, és megtapasztalni, milyen érzés gondoskodni egy kisbaba ról.
  4. Kényelem és biztonság: A baba tartozékai biztosítják a kényelmet és a biztonságot a játék örömét.

Szín: Aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre!

Price History