Játék kisállat hordozó – plüss kutyával és szívecske alakú szellőző nyílással

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 1702

Leírás

A játékos háziállat szállítótóval és puha plüss kutyával a gyerekeknek lehetőségük nyílik arra, hogy gondoskodjanak és szórakozzanak egy aranyos kis kutyuska társaságában. Ez a játék tökéletes választás a gyermeked számára, és szeretném meggyőzni, hogy miért érdemes beszerezned ezt a különleges játékot!

A játékos háziállat szállítótok és a plüss kutya számos előnnyel és specifikációval rendelkezik, amelyek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét és fejlesztik a gondoskodás és az interaktív játék képességét.
Itt van néhány kiemelkedő jellemző és előny:

  • Tartós és könnyen hordozható: A szállítótok strapabíró anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és az ellenállóságot. A könnyűsúlyú és ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható és ideális utazásokhoz vagy otthoni játékhoz.
  • Puha és élethű plüss kutya: A játékhoz tartozó plüss kutya nagyon puha és élethű kialakítással rendelkezik. A gyerekek örömmel játszhatnak vele, simogathatják és gondoskodhatnak róla, mintha egy valódi kutyáról lenne szó. Ez a játék különleges kötődést és felelősségtudatot fejleszt a gyerekekben.
  • Interaktív játékélmény: A szállítótokban különféle kiegészítők és tartozékok találhatók, amelyek még szórakoztatóbbá teszik a játékot. A gyerekeknek lehetőségük nyílik a kutyát etetni, itatni, játszani vele és gondoskodni róla. Ezáltal fejlődik a felelősségtudat, az empátia és a gondoskodás képessége.
  • Fejleszti a képzelőerőt: A játék segíti a gyerekek képzelőerejének és kreativitásának fejlesztését. A szállítótok és a plüss kutya segítségével a gyerekek képzeletbeli kalandokat élhetnek át, interaktív játékokat játszhatnak és szerepjátékban bővíthetik képességeiket.