Interaktív vidám kisállat mintás játék zongora – állathangokat ad (BBI-9141)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 009141

Leírás

Fedezd fel a zene csodálatos világát az interaktív kisállat mintás állathangokat adó játék zongorával! Ez a játék zongora egyedülálló és szórakoztató élményt nyújt minden kisgyermeknek. A zongora lenyűgöző mintái és interaktív funkciói inspirálják a gyerekeket a zene iránti szeretetre és kreativitásra.

Jellemzők:

  1. Kisállat minták: A zongora felülete színes és vidám kisállat mintákkal van díszítve, amelyek vonzzák a gyerekek figyelmét és ösztönzik a képzeletüket.
  2. Interaktív játék: Minden billentyű egy különböző állathangot ad ki, ami megmozgatja a gyerekek fantáziáját és kifejezőképességét.
  3. Működés egyszerűsége: A zongora könnyen kezelhető, így a gyerekek gyorsan megtanulják használni és élvezni a zenélés élményét.
  4. Hangszínválaszték: A különböző hangszínek és állathangok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kreatívan játszanak és különböző zenei kombinációkat hozzanak létre.
  5. Fejlesztő jelleg: A zongora segíti a gyerekek hangfelismerését, finommozgásait és ritmusérzékét, miközben örömteli zenei élményt nyújt.

Használati útmutató:

  1. Helyezd el a zongorát egy stabil felületre.
  2. Nyomd meg a különböző billentyűket, hogy meghallgasd azok egyedi állathangjait.
  3. Hozz létre saját dallamokat vagy zenés játékokat a különböző hangok kombinálásával.

Termékinformáció:

  • Méret:24 cm x 20 cm x 3,5 cm
  • 2 db 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék)

Figyelmeztetés: A zongorát csak száraz helyen és felügyelet mellett használd. Ne hagyd a gyerekeket felügyelet nélkül játszani vele.

Az Interaktív Kisállat Mintás Állathangokat Adó Játék Zongora egy kiváló választás minden kisgyermek számára, aki szeretne felfedezni a zenét és élvezni a játék örömeit. Ez a zongora nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek kreativitását és zenei képességeit is. Legyen ez a zongora az első lépés a gyermeked zenei utazásában!

Price History