December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Interaktív orvosos játék kocsi szett hang-, és fényhatásokkal, rengeteg kiegészítővel – pink színben (BB8245)

Interaktív orvosos játék kocsi szett hang-, és fényhatásokkal, rengeteg kiegészítővel – pink színben (BB8245)

15.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 00581

Leírás

Interaktív orvosi kocsi játék rengeteg kiegészítővel

A gyerekek természetüknél fogva kíváncsiak a világra, és szeretik utánozni a nagyokat.
Ez az orvosos készlet nem csak egy nagyszerű játék, de a tanulás egyik formája is. A sok kiegészítő lehetővé teszi a készlet gyakorlati alkalmazását. A kocsira szerelt kerekeknek köszönhetően minden gyermek könnyen mozgathatja a játékot. A matricázott monitor különböző gombokkal van ellátva, amelyek a műtét során különböző hang és fényhatásokat generálnak. A sztetoszkóp megnyomásakor szívverés hangot ad, és a szív alakú lámpa villog a kijelzőn.A lázmérő, a pulzusmérő és az orvosi tükör külön fényhatást generál gombnyomásra, ezzel még izgalmasabbá téve a játékot.

A készlethez egy A4 méretű előre bevágott matrica ív is tartozik, melyen rengeteg kisebb-nagyobb matrica található, melyekkel a különböző eszközöket nyílik lehetőség felmatricázni.. A játék használata serkenti a képzeletet, ismerteti a gyerekeket az orvosi szakmával,és felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az egészség, valamint közelebb kerülnek az orvosi fogalmakhoz,így amikor a doktor bácsit esetleg meg kell látogatni, valószínűleg kevesebb félelemmel sétálnak majd be a rendelőbe.
A pulzusmérő, a lázmérő és az fogászati tükör gombelemekkel működnek, melyeket a csomag tartalmaz és a játékokba szerelve érkeznek. Természetesen szükség esetén ezek cserélhetőek. A monitor 2db AA típusú ceruzaelemmel működik. (nem tartozék)

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: