Interaktív 7 az 1-ben készségfejlesztő fa oktató és fejlesztő játékautó (BB-22652)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 22652

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezd fel a gyermekfejlesztés új dimenzióit ezzel a multifunkcionális, képességfejlesztő fa játékautóval! Ez a kreatív játék nem csupán egy egyszerű jármű; valójában hét különféle oktató és fejlesztő játékot kínál egyetlen kiváló minőségű fából készült jármű formájában.

Főbb jellemzők:

 1. Készségfejlesztő tevékenységek: A játékautó minden oldalán interaktív készségfejlesztő játékok találhatók, amelyek segítik a gyerekeket különböző területeken való fejlődésben, mint például színek, formák, számok, és képességek.
 2. Színes és vonzó tervezés: A játékautó élénk színei és barátságos formatervezése vonzza a gyerekek figyelmét, ami ösztönzi őket a játékra és a tanulásra.
 3. Többfunkciós: Ez a játék nem csak egy egyszerű jármű; a gyerekek szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a különböző alakzatokkal, számokkal, betűkkel és még sok más mással.
 4. Kiváló minőségű fa anyag: A játékautó minőségi fából készült, ami tartósságot és biztonságot jelent a gyerekek számára, miközben játékkal foglalatoskodnak.
 5. Fejlődő kreativitás: A játékautó ösztönzi a gyerekek kreativitását és képzelőerejét, miközben interaktív játékokon és tevékenységeken keresztül fedezik fel a világot.
 6. Ideális ajándék: Ez a különleges játékautó ideális választás lehet bármely kisgyermek számára, akik élvezik a kreatív játékot és a tanulást.

Jellemzők:

 • anyaga: fa, fém
 • méretei: 34 x 16 x 14,5 cm
 • súlya: 1160 kg
 • autó
 • 3 x rejtvények
 • 5x válogató autók

Ez a 7 az 1-ben Készségfejlesztő Fa Oktató és Fejlesztő Játékautó nemcsak szórakoztató időtöltést kínál a gyerekeknek, hanem segít nekik fejleszteni különböző készségeiket és képességeiket is. Legyen ez a játékautó az új kedvenc játékod, ami hosszú órákra szórakozást és tanulást biztosít!

Price History