December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Hoverball – Légpárnás focilabda (BB-6065) (BBJ)

Hoverball – Légpárnás focilabda (BB-6065) (BBJ)

5.690 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 83 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 83 készleten Cikkszám: 00187

Leírás

Itt a megoldás, hogy gyermeked a rossz időben is lefoglalja magát! Ez a légpárnás focilabda garantáltan órákig leköti majd a figyelmét, sőt akár Te is beszállhatsz a játékba. Ráadásul most hihetetlenül alacsony áron szerezheted meg!

Ha eddig azt hitted, hogy a focilabda kizárólag kerek lehet és csak is gurulhat, tévedtél! Ez a nagyszerű találmány úgy néz ki mint egy félbevágott labda és még csak nem is gurul, hanem levegő hajtja. A 4 db AA elemnek köszönhetően pár mm-re elemelkedik a földtől, ezáltal úgy siklik bármilyen felületen mint kés a vajban. Az garantált, hogy itt nem lesznek törött bokák és betört ablakok. Ez köszönhető annak, hogy csak két dimenzióban mozog, valamint az oldalát puha szivacs borítja. Tehát a gyerekek jól érzik magukat és még kárt sem tesznek a berendezésben. Ugyanúgy rúgják a bőrt mint nagyapáink a grundon csak 21. századi verzióban. Ha már a 21. századnál tartunk: itt nincs vége a játéknak, ha lemegy a nap. Ez a Hoverball beépített LED világítással rendelkezik, így akár hajnalig játszhattok vele!

Egy játék, amely lefoglalja az egész családot, a gyerekek garantáltan kifáradnak tőle estére, nem veszélyeztetik a testi épségüket és nem is tudnak kárt tenni semmiben. Elengedhetetlen kelléke az önfeledt családi szórakozásnak!

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: