Homokozó kaland: 9 darabos szett gyerekeknek – kreatív játékok a homokban! (BBI-4809)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 004809

Leírás

A Homokozó Játékok Vödör, Lapát, Gereblye 9 Elemes Szett egy szórakoztató és kreatív játékkészlet, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy élvezetes időt töltsenek a homokozóban vagy a homokos játszótéren. Ez a szett minden szükséges eszközt tartalmazza, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak, alkothassanak és homokvárat építhessenek, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a kreativitásukat.

Jellemzők:

 1. Teljes Körű Szett: A készlet tartalmaz egy vödröt, lapátot, gereblyét és egyéb homokozó játékokat, hogy a gyerekek szabadon játszhassanak és alkothassanak a homokban.
 2. Tartós Anyag: Az eszközök strapabíró műanyagból készültek, ami tartós és ellenálló a gyakori használathoz és a kültéri körülményekhez.
 3. Színes és Vidám Kialakítás: Az eszközök élénk színekben és vidám mintákkal vannak díszítve, hogy még vonzóbbá tegyék a játékot a gyerekek számára.
 4. Kreatív Játék: A homokozó játékok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy szabadon kifejezzék kreativitásukat és elképzeléseiket a homokban, miközben fejlesztik az építési és formálási készségeiket.
 5. Könnyen Hordozható: A szett könnyen szállítható és tárolható, így ideális választás utazáshoz vagy homokozó játszótérre való kiránduláshoz.

Használati Útmutató:

 1. Nyissa ki a szettet, és helyezze el az összes homokozó játékot a homokozó vagy homokos játszótér közelében.
 2. Bátorítsa a gyerekeket, hogy szabadon játszhassanak és alkothassanak a homokban, használva a különböző eszközöket a homokvárak építéséhez és a formák kialakításához.
 3. Tisztítsa meg az eszközöket és tárolja őket a vödörben a játék után, hogy hosszú élettartamúak legyenek.

Termékinformáció:

 • Anyag: műanyag
 • Vödör
 • Forma x6
 • Gereblye
 • Vödör (átmérő x magasság): 17 cm x 18 cm
 • Példaforma: 14,5 cm x 10,5 cm x 3 cm
 • Gereblye hossza: 18 cm
 • Lapát hossza: 20 cm
 • Kiszerelés: 21 cm x 18 cm

A Homokozó Játékok Vödör, Lapát, Gereblye 9 Elemes Szett remek választás minden olyan szülő számára, aki szeretné, hogy gyermekei kreatívan játszhassanak és élvezhessék a homokozóban való időtöltést. Ez a szórakoztató és interaktív játék lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy szabadon kifejezzék képzelőerejüket és kreativitásukat, miközben fejlesztik a motoros készségeiket és a társas kapcsolataikat a játék során. Legyen szó otthoni homokozó játékról vagy játszótéri kalandokról, ez a játékkészlet garantáltan szórakoztató és tanulságos időtöltést kínál minden alkalommal.

Price History