-8%

Havita 3in1 motivációs kulacs szett 2L/900ML/300 ML – Kék-sárga

3.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Akció vége:
26nap02óra13Perc08mp
Készlet: 4 készleten SKU: 00135473

Leírás

Extra erős anyagból készült, ám mégis könnyed, mint egy felhő. Színes és vidám, miközben komolyságra buzdít. Használhatod egyedül vagy a családoddal együtt. Mi lehet ez? Nem más, mint a HAVITA motivációs kulacs szett, amelyben összegyúrtuk a legjobb kulacsok pozitív tulajdonságait, azért, hogy hűséges társad legyen utazásod során!

Elgondolkodtál már azon miért érdemes magadnál mindig folyadékot tartanod? A folyamatos folyadékpótlás elengedhetetlen a szervezeted optimális működéséhez, ugyanis, amint beindul a kiszáradás folyamata csökkenhet szellemi és fizikai teljesítőképességed, fájhat a fejed, ingerlékeny, fáradékony lehetsz és keringési zavarok léphetnek fel. Ennek elkerülése okán érdemes legalább naponta 2-2,5 liter vizet, vagy cukormentes gyümölcslevet fogyasztanod. Ezt pedig gond nélkül megteheted a motivációs kulacs szett bármelyik darabjának segítségével legyél bármilyen távol is az otthonodtól!

A HAVITA motivációs kulacsával nem csak egy szomjoltó eszközt, hanem egy személyi edzőt is kapsz, aki mindig kéznél van. Amikor megszomjazol és elolvasod az egyik ösztönző mondatot a külső borításon, nem csak a szervezeted, de elméd is új erőre kap. Ráadásul masszív anyagának és erős fogantyújának köszönhetően nem hagy cserben: a kulacs garantáltan a kezedben, a víz pedig annak belsejében marad. Az ivást is úgy oldhatod meg, ahogy éppen kedved tartja, akár a kulacs szájából, szívószálból, vagy éppen a kupakból, amelyet cseppmentesen zárhatsz. Szerezd be most a motivációs kulacs szettet 3 különböző méretű darabbal és adj extra motivációt akár az egész családnak!

A HAVITA MOTIVÁCIÓS KULACS SZETT ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAI

Termékünk az alábbi tulajdonságokkal járulnak hozzá kényelmedhez és elégedettségedhez:

– 3 az 1-ben szett: Az előzőekből már kiderült, hogy nem egy darab kulacsról van szó, hanem összesen három darabról. Mégpedig egy 2000 ml-es, egy 900 ml-es és egy 300 ml-es méretről. Ennek köszönhetően kicsik és nagyok is megtalálják a kedvükre valót, vagy a megfelelő méretet igazíthatod aktuális tevékenységedhez.

– Egyszerű hordozhatóság és tárolás: Az előző ponthoz kapcsolódóan a 3 db kulacsot nem kell egyenként cipelned. A legnagyobbtól a legkisebbig egymásba tudod helyezni őket, így csak a legnagyobb darab foglal majd helyet, ezáltal egyszerűen viheted magaddal, majd tárolhatod.

– Masszív, ellenálló váz: A polipropilén és a polikarbonát anyag által, ha leejted vagy rálépsz, akkor sincs probléma, ugyanis ez a két anyag ellenállóvá teszi a mechanikai hatások ellen.

– Erős, cseppmentes kupak: Minden kulacs sarkalatos pontja a kupak, így fokozott figyelmet kapott a tervezés során. Az erős zár, a szilikon betét, a tűpontos illesztések és az átlátszó porvédő burkolat garantálja, hogy a folyadék bent maradjon, a szennyeződések pedig kint.

– Kivehető szívószál: A kedvedtől, sporttevékenységedtől és élethelyzetedtől függően úgy ihatsz, ahogy kedved tartja. A palackban elhelyezett szívószál megkönnyíti az ivást, de azt bármikor kiveheted és ihatsz a kupakon keresztül, de a kulacs tetejét is könnyedén lecsavarhatod, ha nagyon megszomjaztál és úgy innál, mint egy pohárból.

– Univerzális fogantyú: Foghatod a kezedben is a kulacsot, de akár az ujjadra is akaszthatod az erős fogantyú segítségével, amelyet akár át is alakíthatsz telefontartóvá. Erről a “Tippek, trükkök” menüpontban láthatsz részleteket.

– Könnyed használat: Akár egy kezed is elegendő lehet ahhoz, hogy oltsd a szomjad. Az ergonomikus kialakítás és az egy ujjal pattintható kupak megkönnyíti az életed.

– Ösztönző mondatok: A praktikum mellett a motivációs kulacs szett legérdekesebb és leghasznosabb tulajdonsága az oldalán található buzdító kijelentések. A rövid angol kifejezések, mint a “Kezdjük el!” vagy a “Meg tudod csinálni!” hatalmas erőt adhatnak, amikor rossz kedved van vagy, amikor már csak 100 méter hiányzik a célig.

– Fantasztikus színátmenetek: Az előbb említett motiváló mondatok a kulacs színeivel kombinálva garantáltan feldobják majd a napod, sőt bátran megmutathatod majd barátaidnak, ugyanis szinte biztos, hogy nem láttak még hasonlót!

– Mérőskála: Amennyiben tudatosan figyelsz a vízfogyasztásodra, akkor adunk hozzá neked egy mankót, mégpedig a palackon elhelyezett mérőskála képében, így minden percben láthatod majd mennyit is ittál az aktuális adagodból.

– BPA mentes: Más néven biszfenol olyan vegyület, amelyet a műanyagok előállítása során használhatnak és káros lehet a szervezetre. Azonban termékünk egyáltalán nem tartalmaz BPA vegyületet!

FIZIKAI JELLEMZŐK

A pakkban összesen 3 db kulacsot találsz, melyek a PC + PP agyag jóvoltából ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Kupakjuk erős, cseppmentes és véd a szennyeződések ellen. A 2 literes kulacs méretei (magasság és átmérő) 30×15 cm, a 900 ml-es méretei 26×7 cm, a 300 ml-es méretei pedig 20,5×4,5 cm. A csomag súlya körülbelül 0,5 kg.

Szerezd be még ma és legyen végre egy megbízható kulacsod a mindennapokra!

 

Price History