Gyémántbánya kis régészeknek – szerezd meg a bányában rejtett kincseket (BB-22491)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 9248751

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A kis régészkészlet tökéletes játék gyerekeknek, amely lehetővé teszi számukra a tudományos és kreatív érdeklődési körök fejlesztését. A drágakőbánya szórakoztató módon vonja be a gyerekeket a játékba és a tanulásba. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy önállóan tanuljanak, fedezzenek fel, figyeljenek és fejlesszék a figyelmet és a türelmet. Ezenkívül ösztönözheti a gyermek felfedezési vágyát.

DEDEZZE FEL, MIT REJT A BÁNYA – a kisgyermek feladata, hogy kiásson és felfedezze a bányában rejtett drágaköveket. Nem teljesen ismert, hogy mi van benne . Nézd meg, mi rejtőzik a bányában!

KINCS MEGTALÁLÁSA – ennek a játéknak köszönhetően gyermeke tudásra tesz szert és fejleszti a pontosságot az ásás során, de a logikus gondolkodást is. Mint egy igazi régész, eszközöket és technikákat használ, hogy felfedezzen kincseket, például kristályokat, gyémántokat és kagylókat .

SZÓRAKOZÁS EGYÜTT – a gyémántbánya játék tökéletes a gyermekeddel való játékhoz. Az ilyen játék elősegíti a gyermek-szülő kapcsolat fejlesztését . Közös játék közben ellenőrizhetjük, hogyan viszonyul gyermekünk a nehézségek, problémák megoldásához. Az ilyen információk rendkívül értékesek, és segítenek gyermekünk megfelelő nevelésében.

A KÉPZET FEJLESZTÉSE – a kincsbánya serkenti a gyermek fantáziáját és kincskeresésre ösztönzi, ami serkenti kreativitását és mesealkotási képességét.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: műanyag, üveg, gipsz; szürke szín; méretei: 16,5 x 12 x 3,2 cm; tömeg: 440 g; súlya csomagban: 546 g.

Price History