Gól edzőkapu futballhoz – lövési és gólképesség fejlesztő 100x100x40 cm (BB-23610)

16.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 23610

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A Gól edző Kapu Futballhoz kiváló eszköz minden játékosnak és csapatnak, akik fejleszteni szeretnék lövési és gólképességüket. Ez a strapabíró és könnyen összeszerelhető kapu ideális választás a kertbe, parkba vagy edzésre, és segít a játékosoknak célzásuk és lövésük gyakorlásában a játék szórakoztató és hatékony fejlesztése érdekében.

Jellemzők:

 1. 100×100 cm-es Méret: A góledző kapu 100×100 cm-es méretben kínálja a megfelelő célpontot a lövések és gólok gyakorlásához, ideális méret mind gyerekeknek, mind felnőtteknek.
 2. Strapabíró Anyag: A kapu strapabíró acélvázat és erős hálót tartalmaz, amely ellenáll a labda lövéseknek és az időjárás viszontagságainak.
 3. Könnyen Összeszerelhető: A kapu könnyen és gyorsan összeszerelhető, így gyorsan felállítható az edzések vagy játékok során.
 4. Mobil: A könnyű súly és az összecsukható tervezés lehetővé teszi, hogy a kaput könnyen mozgathassa és tárolhassa, bárhol is legyen szüksége rá.
 5. Futball Edzéshez és Játékhoz: A kapu ideális választás minden futball edzéshez és játékhoz, és segít a játékosoknak fejleszteni lövési és gólképességüket.

Használati útmutató:

 1. Helyezze el a kaput a kívánt helyre, például a kertben vagy a parkban.
 2. Szerelje össze a kaput.
 3. Gyakoroljon lövéseket és célzást a kapura a játék vagy edzés során.
 4. Szétszerelheti és tárolhatja a kaput, amikor már nem használja.

Termékinformáció:

 • kapu (önálló összeszereléshez)
 • háló
 • célzó szalag
 • 20 db gumiszalag rögzíti a hálót
 • 4 csap a kapu rögzítéséhez
 • szerelőkészlet

Figyelmeztetés: Győződjön meg róla, hogy a kaput biztonságosan rögzíti a talajhoz, hogy elkerülje a mozgását vagy felborulását lövés közben.

A Góledző Kapu Futballhoz (100×100 cm) kiváló választás minden futballjátékos és csapat számára, akik fejleszteni szeretnék játékukat és gólképességüket. Ez a strapabíró és könnyen használható kapu lehetővé teszi a játékosoknak, hogy szórakoztató és hatékony módon gyakorolják lövéseiket és célzásukat, javítva ezzel a teljesítményüket a játékban. Legyen szó edzésről vagy játékról, ez a kapu hozzájárul a futball tudásának és képességeinek fejlesztéséhez és javításához.

Price History