Giga méretű céllövő készlet – mozgó céltáblával, 2 játékfegyverrel és szivacstöltényekkel – pink (BBL)

14.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 19 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 19 készleten SKU: 2195

Leírás

Céllövő Játéktábla – kiváló szórakozás és képességfejlesztés egyben!

Ha izgalmas és interaktív játékokra vágysz, akkor a céllövő játéktábla a tökéletes választás. Ez a fantasztikus készlet két játék légfegyvert és 2×12 db különböző színű habtöltényt tartalmaz, így te és barátaid garantáltan élvezetes és fejlesztő versenyeket rendezhettek.

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Izgalmas céllövő versenyek: A mozgó céltábla kihívást teremt, miközben a habtöltényekkel célozhatsz. Két játék légfegyver segítségével versenyt rendezhettek, hogy kiderüljön, ki a legügyesebb és legpontosabb lövész.
  2. Kézügyesség és célzás fejlesztése: A játék nemcsak szórakoztató, hanem a kézügyességet és a célzás készségét is fejleszti. A gyakorlással javul a pontosság és a reakcióidő, miközben garantáltan jókat szórakoztok.
  3. Könnyen kezelhető: A két játék légfegyver könnyen használható, és a habtöltények könnyen betölthetők. A mozgó céltábla pedig a játékélményt fokozza.
  4. USB-töltés: A céltábla könnyen tölthető a mellékelt USB kábellel, így mindig készen áll a következő játékra.
  5. Tárolható és felállítható: A céltábla könnyen összecsukható és tárolható, valamint könnyen felállítható, amikor játszani szeretnétek.
  6. Kiváló minőség: A készlet magas minőségű anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot.

Ha valódi kihívásra vágysz és közben fejlesztenéd képességeidet, akkor a céllövő játéktábla a te játékod! Szerezd be még ma és hozd el a szórakozást otthonodba!

Videó a termékről:

Price History