Galaktikus hegemonia űrháború asztali társasjáték (BBLPJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Készlet: 9 készleten SKU: 837239

Leírás

Merüljön el az űrkalandok izgalmas világában a Galaktikus Hegemonia Űrháború asztali társasjátékkal! Ez a lenyűgöző játék lehetőséget kínál arra, hogy a játékosok elinduljanak egy lenyűgöző űrutazáson, ahol hatalmas birodalmak csatáznak az uralomért és a területekért.

A Galaktikus Hegemonia Űrháború egy komplex stratégiai játék, amelyben a játékosoknak a saját űrbirodalmukat kell építeniük és irányítaniuk. A játék során feladataik közé tartozik a flották irányítása, hadviselési stratégiák kidolgozása, diplomáciai manőverezés más birodalmakkal, valamint a technológiai fejlődés elősegítése.

A játék rendkívül változatos és dinamikus, minden egyes játék más és más kihívásokat jelent. A térkép véletlenszerűen generált bolygókkal és rendszerekkel van tele, így minden játék teljesen egyedi. A játékmenet során a játékosoknak stratégiákat kell alkotniuk a bolygók elfoglalására, erőforrások gyűjtésére és az ellenfelek legyőzésére.

A Galaktikus Hegemonia Űrháború nemcsak izgalmas és szórakoztató játék, hanem tanulságos is. A játék során a játékosok fejleszthetik a stratégiai gondolkodásukat, a problémamegoldó képességüket és a taktikai készségeiket. Emellett lehetőség nyílik a csapatmunka gyakorlására és a társas kapcsolatok erősítésére is, hiszen a játékosoknak gyakran szükségük van más birodalmakkal való együttműködésre vagy éppen konfliktuskezelésre.

A játék dizájnja és alapanyagai magas minőségűek és gondosan kidolgozottak. A részletgazdag miniaturák és játéktábla garantálja, hogy a játékmenet mindig lenyűgöző látványt nyújtson. Emellett a játék szabályrendszere könnyen érthető, így akár kezdő játékosok is könnyedén bekapcsolódhatnak az űrbeli csatákba.

Termékinformáció:

  • Anyag: műanyag
  • Csomag mérete: 23 x 32 cm

 

A Galaktikus Hegemonia Űrháború asztali társasjáték egy izgalmas és mély stratégiai élményt kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni az űrkorszak titokzatos és veszélyes világát. Legyen részese Ön is ennek a lenyűgöző kalandnak, és vezesse birodalmát az űrháborúk és politikai intrikák útvesztőjében!

Price History