Szállítási idő 1-7 munkanap!

Fürdőjáték kisbabák számára, lebegő óceáni polip fürdőjáték (BB7487)

Fürdőjáték kisbabák számára, lebegő óceáni polip fürdőjáték (BB7487)

4.490 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 01635

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Az óceáni polip biztosan mókás perceket okoz majd fürdés közben, hiszen melyik gyerkőc ne szeretne játszani egy csurgó-locsogó-csobogó játékkal a kádban, miközben anya hajat mos?

A fürdés közbeni játék nagy örömöt jelent gyermeke számára és lehetővé teszi az érzékszervei, valamint kognitív képességei fejlesztését. A polip arra ösztönzi majd gyermekét, hogy rendszeresen látogassa a fürdőszobát. Elvonja a gyermek figyelmét, így a szülő elvégezheti a szükséges higiéniás tevékenységet, például a fejmosást, melyet a kisbabák általában nehezen viselnek.

A polip egy színes játék, mely vizet fröcsköl. A játék fő részében található tartályt fel kell tölteni vízzel és a két oldalsó zár meghúzásával kezdődhet a pancsolás. A játék fő motívuma egy kék színű polip, melynek egyik oldalán egy béka, a másikon egy hal található. A víz négy csatornán keresztül áramlik, melyek közül kettő vízmeghajtásos ventilátorban végződik, és kettő pedig hal formájú illetve vízfröcskölő locsolófejben végződik. A készletben található négy eltérő mintájú csésze is, melyeken állatok képei láthatóak. A képeken egy pingvin, egy béka, egy bálna és egy kacsa látható.

A készlet színes, így leköti a gyermek figyelmét és remek szórakozást nyújt a vízben. A víztartály úgy működik, hogy ha teljesen fel van töltve, a vízáramlás meghajtja a ventilátorokat és a víz a locsolófejen keresztül áramlik. A csészéket a víz átvezetéséhez lehet használni, mivel mindegyik alján lyukak találhatóak. Kis méretűek, így könnyen megtölthetőek és stabilan elhelyezhetőek a fürdőkádon, csempén, üvegen vagy más sima felületen is. A termék használata 12 hónapos kortól ajánlott.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: