Vidám fürdőjátékok: állatkák és úszókarikák a kellemes esti fürdetéshez (BB-6102)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 00735

Leírás

A kisbabák és kisgyermekek esti fürdetése a nap befejezésének és levezetésének ideje. Egy kedves és pihentető rituálé a család minden tagjának. Pozitív hatást gyakorol a baba intellektuális fejlődésére. A vizet permetező állatkák segítségével nyugodt légkört teremthet a fürdetéshez.

Az oroszlán, a majom, a kutya és a tehén megtölthetőek vízzel. Az összenyomást követően gyorsan visszanyerik eredeti formájukat, így újra és újra összenyomhatóak. A 4 mentőöv külön is használható, vagy kirakóként összeállíthatóak. A játékok könnyűek és úsztathatóak, kellemesen lebegnek a víz felszínén. Minden figura élénk színű, ami leköti a gyermek figyelmét.

A játék puha és kerek szélekkel rendelkezik, egészségre ártalmatlan anyagból készült. Ennek köszönhetően a gyermek biztonságosan játszhat vele.

A játék során a kicsik képzelőereje fejlődik, és újrajátszhatnak különböző eseményeket. Ezen kívül a gumiból készült állatkák ismételt megnyomása fejleszti a motorikus készségeket is. Remek játék fürdetéshez, lányok és fiúk számára egyaránt!

Főbb jellemzők:

  • 4 különböző állatfigura
  • Segíti a képzelőerő fejlesztését
  • Biztonságos a gyermekek számára

Price History