December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Full set játék dobkészlet: dobszék+lábdob+4db dob+cintányér (BB-1551)

Full set játék dobkészlet: dobszék+lábdob+4db dob+cintányér (BB-1551)

19.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00554

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A zene nagyon fontos szerepet játszik a gyermek fejlődésében. Nemcsak pozitív érzelmeket vált ki és szórakoztat, hanem összpontosítja a figyelmet és támogatja a képzeletet. A zenei tehetség első jelei már egészen kisgyermekeknél megjelennek. Ajándékozzon dobkészletet gyermeke számára! Ha gyermeke mindent szeret, ami a zenével kapcsolatos: játszani, táncolni és énekelni – tökéletes ajándék lesz számára. Talán a doboknak köszönhető, hogy gyermeke felfedezi a ritmusérzéket, a zene iránti szenvedélyt és a szereplés örömeit.

A játék valódi dobok mintájára készült, professzionális hangszerre hasonlít, és sokféle hang előállítását teszi lehetővé. A gyermek dobkészlet tartalma: egy lábdob, két közepes dob, két kis dob, egy cintányér állványon, egy szék és két ütő. Minden elem a legapróbb részletekre odafigyelve készült, hogy a gyerek igazi koncerten érezze magát! Ez a dobkészlet órákon át szórakoztatja gyermekét. A készlet könnyen össze- és szétszerelhető.

A dobolásnak csak előnyei vannak. A játék fejleszti a zenei képességeket és a hallásérzéket, megtanítja megkülönböztetni a hangokat, serkenti az idegrendszer és az agy fejlődését. A hangszerjáték javítja a szem-kéz koordinációt, így a játék fejleszti a gyermek motoros készségeit. Ezen túlmenően olyan tulajdonságokat fejleszt, mint a koncentráció, a türelem és a kitartás, valamint az önbizalom, és mint tudod, ezek olyan tulajdonságok, amelyek különösen hasznosak az iskolában, és növelik az önbecsülést, aminek köszönhetően a gyermek sikeresebb, boldogabb felnőtté válik.

A készlet tartalma:

  • 1db lábdob
  • 2db közepes dob
  • 2db kicsi dob
  • 2db dobverő
  • 1db cintányér
  • 1db dobszék
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: