December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Fóliasátor fólia 2x2x2 méteres (BB-10263)

Fóliasátor fólia 2x2x2 méteres (BB-10263)

19.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 3330208

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A fóliának köszönhetően a sátor könnyen nyitható és zárható, függetlenül attól, hogy a sátoron belül vagy kívül áll. A nyitás után az ajtófólia összetekerhető és az ajtónyílás felett gyorszárral rögzíthető. A sátor mindkét oldalán a megfelelő szellőzés, hőmérséklet szabályozás, beeső fénymennyiség és páratartalom érdekében szúnyoghálós ablakok kerültek kialakításra, hogy a fóliasátor alatt nevelt termény (pl. uborka, káposzta, paradicsom, bab, stb) igényeinek megfelelő körülményeket teremthessünk.

A sátor könnyen összeszerelhető, a fóliát csak a keretre kell helyezni és az oldalsó rögzítőt a földbe kell ásni, hogy növelje a stabilitást és megakadályozza a sátor felbillenését. A sátor amellett, hogy megfelelő és egyenletes fényviszonyokat biztosít, megvédi növényeit az időjárás viszontagságaitól, mint például a széltől, jégesőtől, de a termények számára káros állatoktól is.

A fólia víz- és UV-álló vastag anyagból készült, mely nem hajlamos a nyúlásra. Használata felgyorsítja a növények növekedését. Használat után ajánlott a sátrat megfelelően megszárítani és száraz helyen tárolni.

A termék jellemzői:

  • zöld szín
  • anyaga: PE 140g / m2
  • ajtók száma: 1
  • ablakok száma: 4 (szúnyoghálós ablakok)
  • szakaszok száma: 2
  • méretek: 200 x 220 x 200cm
  • súlya: 3 kg
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: