FloraVita C-vitamin L-aszkorbinsav 1 kg

FloraVita C-vitamin L-aszkorbinsav 1 kg

Nettó ár: 3.929 Ft (/db)
Bruttó ár: 4.990 Ft (/db)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00307

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

99,9 %-os kristályos természetazonos L-aszkorbinsav (C-vitamin). Gyógyszerkönyvi minőség. E 300. Íz, aroma, fény és hő védős csomagolásban. A C-vitamin felhasználásának minden területén alkalmazható.

Felhasználás:

A szervezet vitaminpótlására, hogy a skorbut betegséget elkerüljük, (http://hu.wikipedia.org/wiki/Skorbut) napi 50-100 mg C-vitaminra van szüksége szervezetünknek. Ezt a mennyiséget a természetes étrendünk nem mindig tartalmazza. Ha teához adagoljuk, várjuk meg, míg legalább 50 fokra visszahűl, így nem veszít a hatásából.
Barnuló gyümölcsök, gyümölcslevek, pl. alma, körte, bor kezelésével, megakadályozhatjuk a barnulást, megőrzik eredeti friss jellegüket színüket.
Borhoz, Az engedélyezett dózis: 150 mg/l, de gyakran kb. 50 mg/l is elegendő.
Felhasználásakor, kérem, tartsuk be a Magyar Élelmiszerkönyv Codex Alimentarius Hungaricus az élelmiszerekre vonatkozó kötelező előírásokat és ajánlásokat, valamint a 2004. évi XVIII. bor-, és a 1995. évi XC. élelmiszer törvényt és a (2003. évi LXXXII. tv.) 56/2004. (IV. 24.) FVM rendeletet.

Shandong Luwei Pharmaceutical Co., Ltd. a világ vezető gyógyszer gyártója által előállított legtisztább minőségű 99,9 %-os L-aszkorbinsav. A C-vitamint több mint 20 éves gyártási tapasztalattal készítik. Megfelelnek a BP / USP / EP / JP / FCC, szabványoknak, azaz az összes gyógyszerkönyvi minőségnek. Igazoltan a GMP, ISO9000 , ISO9002 minőségbiztosítási rendszernek, ISO22000 élelmiszer-biztonsági irányítási követelményeinek. A termékeiket, igazoltan, GMO, /génmanipulált/ mentes anyagokból állítják elő.
Minőségi bizonyítvány: http://www.bbbb.hu/spec/aszkorbinsav.jpg
Biztonságtechnikai adatlap: http://www.bbbb.hu/spec/aszkorbinsav.biztonsagtechnika.pdf
Aszkorbinsav a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Aszkorbinsav
Gyártói nyilatkozat a GMO mentességről: http://www.bbbb.hu/spec/aszkorbinsavGMO.jpg 

“A C-vitaminnak, együtt kellene álljon a boltok polcain a cukorral és liszttel és kanálszám kellene fogyasztani.” (Szentgyörgyi Albert).
A tétel, amiből ezt az árut kicsomagoltuk, megfelel az USA, EU és a Magyar gyógyszerkönyvi minőségnek, valamint az EU és a Magyar Élelmiszerkönyv 1-2-89/107 sz. előírásainak. A termékeket a Medimpex ZRt laboratóriumában is tételesen bevizsgálják.

Vannak publikációk arról, hogy a nagy mennyiségű aszkorbinsav árthat az egészségnek. Ezek a kísérletek a d-eritroaszkorbinsav, un. izo aszkorbinsav, az-az szintetikus C-vitaminra vonatkoznak. Ez is egy engedélyezett élelmiszer alapanyag. (E335) Kiváló antioxidáns, nagy mennyiségű fogyasztásnál vesepanaszokat okozhat. A mi termékünk GARANTÁLTAN L-aszkorbinsav, tehát természetazonos.

 

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: