Flexibilis szilikon fedők – 6db (BBKM)

2.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 18 készleten SKU: 00920-1

Leírás

A flexibilis anyagú, szagtalan szilikon fedők tökéletesen illeszkednek különféle méretű tárolóedényekre, tálakra vagy tányérokra, készüljenek azok üvegből, porcelánból, acélból vagy műanyagból. A szilikon igen ellenálló a magas hőmérséklettel szemben, így akár forrásban lévő vizet is le lehet vele takarni, de mélyhűtőben is használható vagy mikróban történő melegítés közben is letakarhatjuk vele az ételt. Emellett folyadékkal teli edényekre is használható.

A szilikon fedők használata biztosítja ételei frissességét, a zöldségek és gyümölcsök sem száradnak ki. A hűtőben használva megakadályozza, hogy az edényben lévő ételek illata elterjedjen a hűtőben vagy keveredjen és azok számára is remek megoldás, akik nem szeretnek alufóliával vagy tányérokkal küszködni, hogy letakarják az edényeket a tárolás során.

A készlet 6 darab fedőt tartalmaz. Költségkímélő megoldás, hiszen így nem kell alufóliára költeni, elég a fedőt folyó víz alatt vagy mosogatógépben elmosni és máris újra kész a használatra. Ne feledje a lezárni kívánt edényt zsírtalanítani, mielőtt kicseréli a fedőt!

Főbb jellemzők:

  • Anyag: szilikon
  • Szín: kék
  • Átmérő: 6.5, 9, 11, 13.5, 15 és 19 cm
  • Súly: 0,12 kg
Price History