Fésülhető és sminkelhető babafej kiegészítőkkel – szépségszalonos játék kislányoknak – 20 x 18,5 x 9,5 cm (BB-7467)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten SKU: 00868

Leírás

Szereted a kreatív játékokat? Vagy talán a divat és szépség világában találod otthonodat? Akkor itt van egy fantasztikus ajánlat számodra – a fésülhető és sminkelhető babafej kiegészítőkkel! Ez a lenyűgöző játék egy szépségszalon minden lehetséges örömét hozza el a kislányoknak. Engedd meg, hogy bemutassam, miért lesz ez a játék a kedvenced!

Kreativitás határok nélkül: Ezzel a fésülhető babafejjel a kislányok szinte bármilyen frizurát és sminket kipróbálhatnak és alkothatnak. A kreativitásnak semmi sem szab határt! Lehet, hogy épp egy elegáns esti frizurát terveznek, vagy a legdivatosabb sminket alkotják meg – a lehetőségek végtelenek.

Fejleszti a kézügyességet és esztétikai érzéket: A játék során a finom mozdulatok és a részletesség kulcsszerepet játszanak. Ez fejleszti a gyermek esztétikai érzékét, valamint a kézügyességüket is javítja. Tehát nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is!

Ajándék fodrászoknak: Ez a fésülhető babafej tökéletes ajándék az ifjú fodrászok számára. Megadja nekik a lehetőséget, hogy gyakorolják és kifejezzék kreativitásukat fodrászként. Ki tudja, talán megtalálják életük hivatását ebben a játékban!

Jellemzők:

  • Méretek: 20 x 18,5 x 9,5 cm – Kompakt és könnyen kezelhető.
  • Kiváló minőségű anyagok: Biztonságos és tartós játék, amellyel hosszú órákig szórakozhatsz.
  • Készségfejlesztő: segít a kreativitás, kézügyesség és türelem fejlesztésében.
  • Biztonságos játék: nem tartalmaz mérgező anyagokat vagy éles széleket amik sérülést okozhatnak.
  • 3 éves kortól ajánlott,

Ez a fésülhető és sminkelhető babafej egy igazi időtöltés, amellyel a gyermeked órákig játszhat, miközben fejleszti kreativitását és kézügyességét. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a világ legjobb fodrászaként vagy sminkművészeként érezhesse magát! Vásárold meg most, és indulhat a szépségszalonos kaland!

Illusztrációs videó egy hasonló termékről:

 

Price History