Felfújható delfin mintás gyermek úszógumi – 70 cm

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 598563

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Tedd még szórakoztatóbbá és biztonságosabbá a vízi kalandokat a Felfújható Delfin Mintás Gyermek Úszógumival! Ez a vidám és színes úszógumi tökéletes választás a gyerekek számára, akik élvezik a pancsolást és a játékot a vízben.

Jellemzők:

  • Élénk és barátságos dizájn: Aranyos delfin mintával díszített, amely garantáltan mosolyt csal minden gyerek arcára. A barátságos delfin figura a gyerekek kedvencévé válik.
  • Ideális méret: A 70 cm-es átmérő ideális méret a kisebb gyermekek számára, biztosítva a kényelmet és a biztonságot a vízben. Könnyedén bele tudnak kapaszkodni és élvezhetik a vízi kalandokat.
  • Tartós anyag: Kiváló minőségű, tartós PVC anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek. Az úszógumi hosszú távú használatra tervezett, így sok nyári szezonban hű társa lesz a gyerekeknek.
  • Könnyű felfújás és leeresztés: Az úszógumi könnyen felfújható egy standard pumpával, és ugyanolyan egyszerűen leereszthető, így könnyen szállítható és tárolható. Ideális választás utazásokhoz és nyaralásokhoz.
  • Biztonság és kényelem: Az ergonomikus kialakítás és a sima felület biztosítja a gyerekek kényelmét és biztonságát a vízben. A tartós anyag és a biztonságos szelep garantálja, hogy az úszógumi megbízhatóan használható.

Méretek:

  • Átmérő: 70 cm
  • Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre!

Használati Útmutató:

  1. Felfújás: Használj kézi vagy lábpumpát az úszógumi felfújásához. Ügyelj arra, hogy ne fújd túl, hogy elkerüld a túlzott nyomást és a sérüléseket.
  2. Biztonsági ellenőrzés: Minden használat előtt ellenőrizd az úszógumi állapotát. Ha bármilyen sérülést vagy lyukat találsz, ne használd, amíg meg nem javítottad.
  3. Használat: A gyerekek mindig felnőtt felügyelete mellett használják az úszógumit. Biztosítsd, hogy a gyerekek biztonságosan tudják használni, és ne hagyd őket felügyelet nélkül a vízben.

Figyelmeztetés: Az úszógumi nem mentőeszköz. Mindig használj megfelelő biztonsági felszerelést, és ne hagyd a gyerekeket felügyelet nélkül a vízben.

Élvezd a gondtalan pancsolást és a vidám vízi játékokat a Felfújható Delfin Mintás Gyermek Úszógumival!

Price History