December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-42 méretű TV-hez (BBI-7028)

Falra rögzíthető, kihajtható TV tartó konzol, 14-42 méretű TV-hez (BBI-7028)

8.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 20 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 20 készleten Cikkszám: 00047

Leírás

Forgatható TV fali konzol

Dobja ki a régi TV állványt és tegye tágassá a szobát! A forgatható konzol segítségével percek alatt a falra szerelheti televízióját, és úgy nézheti a filmeket mint a moziban.
Akár a modern lakberendezési trendeket követi, amely szerint a lehető legkevesebb bútor legyen a szobában, akár egy zsúfolt nappalival rendelkezik ahol a TV állvány már nem fér fel, akkor ez a TV tartó fali konzol nem hiányozhat a háztartásából.

Alig pár ezer Ft-ért nézzük, hogy milyen hatalmas előnyökkel jár a felszerelése:

Nem kell egy külön bútort beszereznie, amelyen tárolja a készüléket. A falon a TV biztonságban van, ellentétben az állvánnyal! Megfelelő magasságban, nem éri el gyermeke, nem önti le, nem rántja meg a kábelt, stb. Nem megy ki a divatból, mint a már sokat emlegetett TV állvány. Amennyiben újra szeretné bútorozni a szobát a fali konzolt garantáltan nem kell lecserélnie,mert illeszkedik minden környezetbe.
A szoba bármely sarkából nézheti a filmet. A konzol vízszintesen 180 fokban, míg függőlegesen +15 és -15 fok között állítható. 14” és 42”, azaz kb. 36 cm és 106 cm között bármilyen televíziót felszerelhet rá.

A maximum teherbírása 35 kg, amely bőven elég (egy modern TV  kb. 5-7 kg).
A felszerelése nem okoz gondot. Mindössze egy fúróra van szükség hozzá, ugyanis a csavarokat és a tipliket mi adjuk. Ezután pár perc és indulhat is a mozizás.

 

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: