Falra rögzíthető, kihajtható és forgatható TV tartó konzol, 14-42 méretű TV-hez – 35 kg teherbírás (BB-7028)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 80 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 80 készleten SKU: 00047

Leírás

Forgatható TV fali konzol

Dobja ki a régi TV állványt és tegye tágassá a szobát! A forgatható konzol segítségével percek alatt a falra szerelheti televízióját, és úgy nézheti a filmeket mint a moziban.
Akár a modern lakberendezési trendeket követi, amely szerint a lehető legkevesebb bútor legyen a szobában, akár egy zsúfolt nappalival rendelkezik ahol a TV állvány már nem fér fel, akkor ez a TV tartó fali konzol nem hiányozhat a háztartásából.

Alig pár ezer Ft-ért nézzük, hogy milyen hatalmas előnyökkel jár a felszerelése:

Nem kell egy külön bútort beszereznie, amelyen tárolja a készüléket. A falon a TV biztonságban van, ellentétben az állvánnyal! Megfelelő magasságban, nem éri el gyermeke, nem önti le, nem rántja meg a kábelt, stb. Nem megy ki a divatból, mint a már sokat emlegetett TV állvány. Amennyiben újra szeretné bútorozni a szobát a fali konzolt garantáltan nem kell lecserélnie,mert illeszkedik minden környezetbe.
A szoba bármely sarkából nézheti a filmet. A konzol vízszintesen 180 fokban, míg függőlegesen +15 és -15 fok között állítható. 14” és 42”, azaz kb. 36 cm és 106 cm között bármilyen televíziót felszerelhet rá.

A maximum teherbírása 35 kg, amely bőven elég (egy modern TV  kb. 5-7 kg).
A felszerelése nem okoz gondot. Mindössze egy fúróra van szükség hozzá, ugyanis a csavarokat és a tipliket mi adjuk. Ezután pár perc és indulhat is a mozizás.

A TV-akasztó lapos kialakítása lehetővé teszi a TV-készülék faltól való minimális távolságra történő beállítását. A hosszú kar lehetővé teszi a faltól való távolság beállítását 40-385 mm tartományban, az Ön preferenciái és helylehetőségei szerint. A tartó lehetővé teszi a képernyő dőlésszögének beállítását +15° és -15° közötti tartományban, aminek köszönhetően könnyedén beállíthatja, hogy magasra és alacsonyra akasztva is tökéletesen látható legyen.

A forgó fogantyú lehetővé teszi a vevő vízszintes helyzetének korrigálását is. A TV 180 fokkal jobbra/balra forgatható, aminek köszönhetően könnyen beállíthatjuk a helyzetét, hogy jól látható legyen onnan, ahol éppen vagyunk. A konzol a legtöbb TV-hez (LED, LCD, plazma, PC-monitor) illeszkedik, amelyek mérete 14-55 ″  és egyidejűleg akár 35 kg-os tömeggel. Megfelelően felszerelve tökéletesen tapad a falhoz és a TV-hez, ami évekig garantálja a biztonságot és a használhatóságot.

Leírás:

 • fekete szín
 • forgásszabályozás (fokszám): 180°
 • dőlésszög beállítása (fokban): +15° és -15° között
 • állítható távolság a faltól (tartomány): 40-385 mm
 • rendeltetésszerű használat (hüvelyk): 14-55 
 • maximális terhelés (kg): 35 kg
 • méretek (hossz/szélesség/magasság): 37 x 22,5 x 22,5 cm
 • súlya: 1,2 kg
 • súlya csomagolással együtt: 1,5 kg

A csomag tartalma:

 • konzol
 • illesztő elemek

Price History