Fából készült színes 49 darabos készségfejlesztő oktatószék, építőkészlet (BBI-7457)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 007457

Leírás

A fából készült színes 49 darabos készségfejlesztő oktatószék építőkészlet ideális választás minden kisgyermek számára, aki szereti a kreatív építést és szeretné fejleszteni a képzelőerőjét és készségeit. Ez a játék színes, különböző alakú elemekből áll, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját oktatószéket építsenek, miközben fejlesztik a finommotoros készségeiket és a kreativitásukat.

Jellemzők:

 1. Kreatív építés: A készletben található különböző alakú és méretű faelemek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját egyedi oktatószéket építsenek, ösztönözve őket a kreativitásra és a képzelőerőre.
 2. Színes és figyelemfelkeltő: A színes faelemek és a különböző formák vonzzák a gyerekek figyelmét, és segítenek nekik élményekkel telített építési folyamatot átélni.
 3. Készségfejlesztés: Az építés közben a gyerekek fejlesztik finommotoros készségeiket, kéz-szem koordinációjukat és térbeli gondolkodásukat.
 4. Tartós anyagok: A készlet minőségi faanyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot.
 5. Interaktív tanulás: Az építés folyamata során a gyerekek számos értékes tanulási tapasztalatot szereznek, például problémamegoldást és tervezést.

Használati útmutató:

 1. Helyezd el a faelemeket egy sík és stabil felületre.
 2. Engedd, hogy a gyerekek szabadon építsék az oktatószéket a képzeletük és kreativitásuk szerint.
 3. Bátorítsd a gyerekeket, hogy próbálják ki különböző alakú és méretű elemek kombinálását, és hozzanak létre egyedi és egyedi székeket.

Termékinformáció:

 • Anyaga: fa – műanyag
 • Csomag méretei: 28 cm x 36 cm x 6 cm
 • Magasság: 27 cm
 • Ülőfelület: 17 cm x 17 cm
 • 49 elemet tartalmaz
 • elemkészlet az összeszereléshez
 • csavarok és anyák készlete
 • fa csavarhúzó és csavarkulcs

Figyelmeztetés: A játék tartalmaz apró alkatrészeket, ezért használat előtt győződj meg arról, hogy a gyermek felügyelet alatt van, és a játék biztonságos környezetben történik.

A Fából Készült Színes 49 Darabos Készségfejlesztő Oktatószék Építőkészlet egy fantasztikus választás minden kisgyermek számára, aki szereti a kreatív építést és a játékot. Ez a termék nemcsak szórakoztató, hanem segíti a gyerekeket a képzelőerő és a kreativitás fejlesztésében, miközben fejleszti a készségeiket. Legyen ez a készlet az új kedvenc játszószertük!

Price History