Fából készült kreatív járműves fa puzzle (BBI-7880-4)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 7 készleten SKU: 1941

Leírás

Fedezd fel a járműves formaillesztő fa kirakóst – a kreatív és fejlesztő játékot, amely garantáltan elvarázsolja és fejleszti gyermeked képességeit!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked játék közben is tanuljon és fejlődjön, akkor ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Az járműves formaillesztő fa kirakós kiváló oktatójáték, ami nem csak szórakoztató, hanem a logikus gondolkodást és a térbeli képzeletet is fejleszti. Ismerd meg ennek a fantasztikus játéknak az előnyeit:

Kreatív tanulás és fejlődés: Ez a fa kirakós több mint egy játék – egy igazi fejlődési eszköz. A színes és különböző járművekkel megismerkedve gyermeked nem csak a formákat tanulja meg, hanem a színeket és a járművek neveit is. Ezáltal játék közben gazdagítja nyelvi készségeit és logikus gondolkodását.

Kihívás és kitartás: Az alakok helyes illesztése kihívást jelent, ami fejleszti gyermeked kitartását és problémamegoldó képességét. Miután minden darab a helyére került, óriási öröm és büszkeség érzése fogja el a gyermeket, ami újra és újra motivációként szolgál majd.

Minőségi anyagok és biztonság: A járműves formaillesztő fa kirakós fa és műanyag kombinációjával készült, amely tartósságot és minőséget garantál. A fa tábla mérete optimális, hogy a gyermek kényelmesen tudjon játszani és a darabokat helyükre illeszteni.

Termék jellemzői és műszaki adatok:

  • Anyag: fa, műanyag
  • Ajánlott életkor: 1 évtől
  • Fa tábla mérete: 30 x 22 cm

Ne habozz, rendeld meg most az járműves formaillesztő fa kirakóst, és támogasd gyermeked fejlődését és szórakozását egyaránt!

Price History