Fából készült játék kávéfőző és bögre – nagyszerű gyermek konyha kiegészítő (BBI-6283)

10.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 006283

Leírás

A fából készült játék kávéfőző remek gyermek konyhai kiegészítő, amelyben a kicsik szórakoztatóan játszhatnak és felfedezhetik a konyhai tevékenységek világát. Ez a kávéfőző játék magában foglalja a valódi kávéfőzők jellegzetes elemeit, így lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy élethűen szimulálják a felnőttek tevékenységeit.

Termékleírás:

  • Kiváló Minőségű Fa Anyag: A kávéfőző játék kiváló minőségű, tartós fából készült, ami biztonságos és időtálló játékot biztosít a gyermekeknek. A sima felületek és az aprólékos részletek gondos kidolgozása garantálja a hosszú játékélményt.
  • Valódi Kávéfőző Utánzat: A játék kávéfőző élethű utánzatú, amely magában foglalja a kávéfőzők jellemző elemeit, például a kávéfőző tetején lévő gombokat és a kávézacc kiemelésére szolgáló karokat. Ez a részletesség valódi élményt nyújt a gyerekeknek.
  • Kiegészítőkkel Teli Készlet: A kávéfőző játék készlet tartalmazza a kávéfőzőt, valamint kiegészítőket, például kávéscsészét. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy teljes kávézó-szerű környezetet hozzanak létre.
  • Szórakoztató és Tanulságos Játék: A játék kávéfőző segíti a gyerekeket abban, hogy szerepjáték útján fejlesszék szociális és kommunikációs készségeiket. A gyerekek interaktív módon gyakorolhatják a kávéfőzés folyamatát és elképzelhetik magukat felnőttként.
  • Kreatív Konyhai Kalandok: A kávéfőző játék inspirálja a gyerekeket arra, hogy kreatív konyhai kalandokba kezdjenek. Kitalálhatnak saját kávéfőző recepteket és szórakoztató szituációkat, amelyek fejlesztik képzelőerejüket és kreativitásukat.
  • Ideális Ajándék: Ez a játék kávéfőző tökéletes választás lehet születésnapokra, karácsonyra vagy más ünnepi alkalmakra. Ajándékozza meg vele a kis konyhaművészeket, hogy új szintre emeljék játékukat és tanulásukat.

A fából készült játék kávéfőző egy olyan játékelem, amely garantáltan elvarázsolja és szórakoztatja a gyerekeket. Ez a konyhai kiegészítő segít fejleszteni a kisokosok képzeletét és szerepjáték készségeit, miközben élethűen szimulálja a kávéfőzés folyamatát. Legyen része a gyerekek kreatív és tanulságos játékélményében ezzel a szórakoztató kávéfőző játékkal!

Price History