Fából készült homokozó állítható napellenzővel, üléspaddal – szivecskékkel díszítve, impregnálva (BB-24215)

79.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 24215

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A fából készült tetős homokozó egyedülálló játékelem, amely nemcsak örömet és szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem védelmet is nyújt a napsütés és az eső ellen. Ez a szerkezet tömör fakeretből és előtetőből áll, amely párnázott burkolatot és tetőt biztosít a homokozó terület felett.

ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ TETŐ – a tetős homokozó legjellemzőbb eleme egy tető alakú faszerkezet, amely a homokozó terület feletti tetőt képez. A lombkorona véd a nap ellen, árnyékot biztosít a gyerekeknek játék közben, valamint védi a homokot az esőtől és a túlzott nedvességtől , ami megnehezítheti a játékot. Ezenkívül a tető magassága állítható, és ha leeresztik, akkor bezárja a homokozót.

FA ÉS IMPREGNÁLT – a homokozó fenyőfából készült és ökológiai vizes impregnálással van impregnálva.

ÜLÉSEK huzattal – a tetővel ellátott homokozó lekerekített élekkel a gyermekek biztonsága érdekében. Ezenkívül puha, gumiszalaggal átkötött üléspadokkal rendelkezik.

TOVÁBBI DÍSZEK – további szívdíszek kerültek a homokozóba. A puha szövet szív a tetőre szerelhető, van hozzá egy speciális zsinór.

MŰSZAKI ADATOK – anyaga: fenyőfa; impregnált: igen; méretek: 118 x 118 x 118 cm; súlya: 12 kg; súlya csomagban: 12,8 kg.

Price History