Fából készült cipő oktatójáték cipőfűző-kötés megtanulásához – 1 pár (BBI-7858)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 007858

Leírás

A fából készült 2 darabos oktatójáték ideális eszköz a gyerekek számára, akik szeretnének megtanulni cipőfűzőt kötni. Ez a játék két darab fából készült cipőmodellt tartalmaz, melyeken gyakorolhatják a gyerekek a cipőfűző megkötését, fejlesztve ezzel finommotoros képességeiket és készségeiket.

Termékleírás:

  • Játékos Tanulás: A fából készült cipőfűző oktatójáték kiváló eszköz a gyerekeknek, hogy játékos módon megtanulják a cipőfűző kötését. A két darab cipőmodell segítségével könnyen gyakorolhatják a kötést, miközben fejlesztik finommotoros képességeiket.
  • Fejlesztő Játék: Ez a játék remekül fejleszti a gyerekek kézügyességét és koordinációját. A cipőfűző kötése során a gyerekek finom mozgásokat végeznek, amelyek segítik a precíziós képességek és az ujjak mozgékonyságának fejlődését.
  • Praktikus és Biztonságos: A fából készült cipőmodell biztonságos és tartós anyagból készült. Nem tartalmaz veszélyes vagy apró alkatrészeket, így ideális választás a kisgyermekek számára.
  • Képességfejlesztés: Ez a játék segíti a gyerekeket abban, hogy önállóan megtanulják a cipőfűző kötését, ami hasznos készség a mindennapi életben. A gyakorlás során a gyerekek magabiztosabbak lesznek és fejlődik a problémamegoldó képességük is.
  • Ajándék Ötlet: Ez a cipőfűző oktatójáték kiváló ajándék lehet kisgyermekek számára, akik érdeklődnek az új készségek iránt és szeretnének játékos módon fejlődni. Ajándékozza meg vele a kis felfedezőket, hogy segítse fejlődésüket és önállóságukat.

A fából készült 2 darabos oktatójáték cipőfűző-kötés megtanulásához egy praktikus és fejlesztő játék, amely segíti a gyerekeket abban, hogy önállóan megtanulják ezt az alapvető, mégis fontos készséget. Legyen része a gyermek fejlődésében és játékában ezzel a kreatív és interaktív oktatójátékkal!

Price History