December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Ergonómikus, szilikon sarokbetét 40-46 méretű cipőbe (BB16718)

Ergonómikus, szilikon sarokbetét 40-46 méretű cipőbe (BB16718)

1.690 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten Cikkszám: 20730324

Leírás

Ha ismeri a fáradt és fájó lábak érzését egy talpon eltöltött nap után, biztosan értékelni fogja a zselés cipőbetéteket. A kiváló minőségű gélbetétek  egyenletesebben oszlatják el a sarokra nehezedő testnyomást, ami jelentősen tehermentesíti a lábakat és csökkenti a fáradtságukat – akár egy egész napos séta vagy állás után is. A kínált sarokpárnák 40-46-os méretű cipőket viselő felhasználók számára készültek.

Ezek kiváló minőségű gélbetétek nagyon rugalmas és puha szilikonból készültek. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a láb formájához és a lábbeli típusához, valamint védenek a tyúkszemtől és csökkentik a sarkantyúk kialakulásának kockázatát. Viselésük nagyon kényelmes – nem okoznak kényelmetlenséget, de növelik a lábbeliben való járás kényelmét.

A használat maximális kényelméről gondoskodtak, ezért a sarokpárnák speciális, fokozott rugalmasságú területtel rendelkeznek a betét közepén.

A puha szilikon, amelyből a zselés sarokbetét készül, leveszi a terhelést a lábról járás közben, emellett csökkenti a mikrosokkok mennyiségét és intenzitását, ami nemcsak a használat kényelmét és a lábfejet, hanem a gerincet és az egész testet pozitívan befolyásolja.

A gél betétek cipőbe ragaszthatóak. Ez egy nagyon okos megoldás, mert a felhasználónak nem kell attól tartania, hogy járás közben megmozdul, vagy a cipő levételekor kiesik.

A termék tulajdonságai:

  • cipőméret: 40-46
  • anyaga: szilikon
  • a cipőbe ragasztható: igen
  • méretek: 1,7 x 11,2 x 6,5 cm
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: