Elemes memóriafejlesztő játék színes gombokkal, hang- és fényhatásokkal (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 4 készleten SKU: 1908

Leírás

Fedezd fel a lenyűgöző és szórakoztató játékok világát a memória játékkal! Ez a kiváló minőségű játék nemcsak szórakoztató időtöltést nyújt a gyermekednek, hanem segít fejleszteni a memóriáját és a koncentrációs képességét is.

Főbb jellemzők:

  • Hang- és fényhatások: A memória játék élményteli hang- és fényhatásokkal van ellátva, ami még izgalmasabbá teszi a játékot, és felkelti a gyermek kíváncsiságát.
  • Memóriafejlesztés: A játék segít a gyermek memóriájának és figyelmének fejlesztésében. A hang- és színsorok memorizálása és visszajátszása fejleszti az emlékezőképességet és a ritmusérzéket.
  • Kiváló minőségű anyagok: A memória játék ABS és műanyag anyagokból készült, amelyek strapabíróak és biztonságosak a gyermekek számára.
  • Kompakt méretek: A játék kompakt méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén magaddal vigye a gyermek, bárhova is mentek.
  • Egyszerű használat: A játék könnyen kezelhető, egyszerűen megnyomva hallhatod és láthatod a hang- és fényhatásokat, majd memorizálhatod és visszajátszhatod őket.

A memória játék nemcsak szórakoztató, de tanulságos is. Segít a gyermeknek fejleszteni a memóriáját és a koncentrációs képességét, miközben örömteli és izgalmas játékélményt nyújt. Ez a tökéletes ajándék óvodásoknak és kisiskolásoknak, akik élvezni fogják a játék izgalmait és kihívásait.